Juventus en het internationale bedrijf voor sportweddenschappen en gamingtechnologie Parimatch hebben hun voortdurende inzet voor de lopende samenwerking bevestigd.

De exploitant heeft aangekondigd van plan te zijn om gedurende het seizoen 2020-21 samen te werken aan spannende campagnes, en voort te bouwen op marketinginitiatieven die in 2020 zijn uitgevoerd.

De deal betekent een verdieping van Parimatch’s toewijding aan voetbal, waarbij het bedrijf deze week zijn positie in de Engelse sportruimte wil versterken via overeenkomsten met drie Premier League-clubs – Aston Villa, Brighton and Hove Albion en Southampton.

Dit betekende een uitbreiding van de aanwezigheid van het bedrijf op de Engelse top, nadat het eerder samenwerkte met Chelsea, Everton en Leicester City, terwijl de overeenkomsten met de laatste twee teams ook zijn verlengd.

In een reactie op de toewijding van het bedrijf aan de samenwerking met de 36-voudig Serie A-kampioenen, merkte Ivan Liashenko, CMO bij Parimatch Tech, op: Ons eerste jaar van samenwerking met Juventus was een enorm succes, en we kunnen niet uitdrukken hoeveel plezier en opwinding die het werken met dit iconische team naar Parimatch bracht.

Partner zijn van een legendarische club met meer dan 120 jaar geschiedenis is een eer en nu ons tweede jaar van wederzijds werk begint, kunnen we niet wachten om samen verschillende krachtige campagnes te lanceren.

Ik weet zeker dat Juventus-fans net zo enthousiast zullen zijn als wij, aangezien Juventus en Parimatch klaar zijn om nog gedurfdere en meer vermakelijke digitale en offline ervaringen te creëren dan voorheen.

Opmerkelijke gezamenlijke campagnes tussen de club en het bedrijf omvatten een videoproject dat een waardige en verfrissende creatieve uitdaging bleek te zijn voor de marketingteams van zowel het technologiebedrijf voor sportweddenschappen en igaming als het Italiaanse topteam.

Doordrenkt met de gele elektrische impulsen van Parimatch, bevatte de tv-commercial opmerkelijke Juventus-spelers zoals Arthur Melo, Cristiano Ronaldo, Alvaro Morata, Luiz Da Silva Danilo en Wojciech Szczęsny.

De joint venture, geproduceerd door het Oekraïense productiebedrijf Electric Sheep Film, was volgens Parimatch een groot wereldwijd succes, waarmee het merk miljoenen Juventus-fans over de hele wereld bereikte.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.