De Engelse international zou naar verwachting overstappen naar het Etihad, maar het kan zijn dat hij zondag tegenover de kant van Pep Guardiola staat.

Tottenham-baas Nuno Espirito Santo beweert dat Harry Kane beschikbaar zal zijn om het op te nemen tegen Manchester City in de Premier League-opener van de clubs.

Kane zou naar verluidt de Spurs willen verlaten en is sterk in verband gebracht met een overstap naar de tegenstanders van zondag, waarbij Pep Guardiola zelf toegeeft dat City geïnteresseerd is in de spits.

Nuno heeft ondertussen fans in Noord-Londen een sprankje hoop gegeven en verklaard dat hij hoopt de situatie te oplossen.

Speelt Kane tegen Man City?

Het lijkt er zeker op dat Kane op zijn minst beschikbaar zal zijn voor selectie met Nuno tegen Sky Sports: Alle spelers in de ploeg die dagelijks werken, zijn opties voor ons, dan is het aan ons om te beslissen.

Kane’s vermeende afwijzing van het voorseizoen van Tottenham werd onlangs door de man zelf bekritiseerd en beweerde dat zijn terugkeer op zaterdag, die later was dan andere Spurs-spelers, gepland was.

Nuno weigerde zich door de situatie te laten meeslepen, in plaats daarvan concentreerde hij zich liever op het gaan zitten met zijn ster om dingen door te praten.

Daar gaat het niet om, zei hij over de timing van Kane’s terugkeer.

Het gaat erom wat we moeten doen om de situatie op te lossen – dit is belangrijk.

Allereerst moeten we spreken.

Dit gaat gebeuren en daarna hopen we alle situaties op te lossen, we moeten het samen oplossen, alle betrokkenen moeten het samen oplossen, praten, een leuk gesprek voeren en onze mening geven.

Wat is het standpunt van Manchester City?

Zoals eerder vermeld, heeft Guardiola toegegeven dat City graag Kane naar het Etihad wil halen, maar hij heeft duidelijk gemaakt dat het afhangt van de vraag of Tottenham bereid is om te gaan zitten en te onderhandelen.

Hij is een speler voor Tottenham, als ze niet willen onderhandelen, is het afgelopen, zei hij.

Als ze open staan ​​om te onderhandelen, denk ik dat niet alleen Manchester City, maar veel clubs in de wereld hem willen contracteren – wij zijn geen uitzondering – maar het hangt af van Tottenham.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.