Kansspelregelprogramma “Regulating the Game” om internationale bezoekers terug te verwelkomen in 2022

Home » Kansspelregelprogramma “Regulating the Game” om internationale bezoekers terug te verwelkomen in 2022

Het programma voor gokregulering “Regulating the Game” lijkt in 2022 internationale bezoekers te verwelkomen na het nieuws deze week dat de regering van New South Wales de quarantainevereisten voor internationale aankomsten in de staat vanaf 1 november zal schrappen.

Regulating the Game is een 5-daags educatieprogramma voor kansspelregulering dat wordt gehouden in Sydney, Australië en mede is ontwikkeld door de toonaangevende specialistische gokwetgeving, regelgevings en nalevingsadvies Senet en het International Centre for Gaming Regulation (ICGR).

Het zal plaatsvinden van 7 tot 11 maart 2022 en het is nu nog maar 137 dagen tot de welkomstreceptie wordt gehouden op het voormalige Royal Australian Navy-schip HMAS Vampire.

De organisatoren zeiden dat de cursus een prachtig controlepunt zal zijn om het gesprek over gokbeleid en regelgeving opnieuw vorm te geven, individuele en sectorale capaciteit en veerkracht op te bouwen, opnieuw contact te maken met collega’s en nieuwe verbindingen en vriendschappen te maken, terwijl je je netwerk uitbreidt.

Het samenbrengen van belanghebbenden op het gebied van regelgeving en de industrie voor een meeslepende gedeelde ervaring in het beleid en de praktijk van kansspelregelgeving, bijdragen aan discussies en het uitwisselen van ideeën en inzichten met andere aanwezigen is belangrijk om de dialoog te herstellen en te focussen op het opbouwen van capaciteit, het cultiveren van een innovatieve, op naleving gerichte cultuur voor de verbetering van de industrie en de bevordering van efficiënt en effectief openbaar beleid en regelgeving.

Het programma zorgt ervoor dat deelnemers toegang hebben tot de nieuwste denkwijzen en kennis, principes in de praktijk toepassen en de mogelijkheid hebben om regelgevende kaders en benaderingen te benchmarken, evenals toegang tot ongeëvenaarde ervaring met Australische en internationale opinieleiders en praktijkmensen.

We denken dat de discussie, het debat en de uitwisseling van ideeën en gedeelde ervaring binnen het programma perspectief en begrip helpt, en de verbindingen die je maakt, de voortdurende samenwerking zullen ondersteunen en je invloed en impact zullen vergroten.

Bron : Regulating the Game is nu beschikbaar op regulatingthegame.com

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.