KKCG Group benoemt Pavel Turek tot hoofd marketing en CSR

Home » KKCG Group benoemt Pavel Turek tot hoofd marketing en CSR

Turek zal werken voor KKCG en Sazka Group, de loterij-exploitant van het bedrijf.

Tsjechië – KKCG Group heeft Pavel Turek aangesteld als chief officer van CSR en merk.

Hij zal marketing en maatschappelijk verantwoord ondernemen leiden voor zowel KKCG als de loterij-exploitant Sazka Group.

KKCG benadrukte Turek’s ervaring in sportmarketing en in het te gelde maken van nieuwe sportgebieden.

Turek heeft 25 jaar ervaring in de autosportsector, waarvan 17 seizoenen in de Formule 1.

Hij was directeur sportmarketing bij PR-bureau Coulthard, Doohan, Turek & Partners en commercieel directeur van de Red Bull Air Race tussen 2013 en 2018.

Sinds 2019 is hij CEO van Automobilist, hij zei: Mijn belangrijkste doel zal zijn om een ​​concept te creëren waarin wereldwijde en lokale merken naast elkaar bestaan.

Ik zal ook helpen bij het creëren van de maatschappelijke verantwoordelijkheid van het bedrijf.

Ik ben vereerd dat ik de kans heb gekregen om in het ambitieuze team van Karel Komárek te werken.

KKCG streeft er momenteel naar om haar internationale aanwezigheid uit te breiden, waarbij Sazka een nieuw Brits merk opricht, Allwyn, om te bieden op de volgende licentie om de Britse Nationale Loterij te leiden.

KKCG-oprichter Karel Komárek zei: Ik ken Pavel als een creatieve en ervaren manager, ik geloof dat hij dankzij zijn kennis op het gebied van sport nieuwe ideeën in onze groep kan brengen die de publieke perceptie van onze merken zullen verbeteren.

Hiervoor zetten we niet alleen in op marketing, maar ook op onze projecten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

In alle landen waar we actief zijn leggen we meer nadruk op dit soort projecten.

Komárek zou geïnteresseerd zijn in het lanceren van een beursintroductie (IPO) van KKCG in Londen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.