Ex Speler- klant klaagt Londense bookmaker aan wegens verliezen

Home » Ex Speler- klant klaagt Londense bookmaker aan wegens verliezen

De speler / cliënt zegt dat Star Sports wist dat hij een gokprobleem had, de voormalige klant daagt de onafhankelijke bookmaker Star Sports voor de rechter en beschuldigt hem ervan hem honderdduizenden ponden te hebben laten inzetten terwijl hij wist dat hij een gokprobleem had.

De zaak van Scott O’Brien wordt behandeld door rechter Heather Baucher in de Central London County Court. O’brien, uit West-Londen, zegt dat hij tussen 2002 en 2003 tien maanden in een revalidatiecentrum heeft doorgebracht en een zelfmoordpoging heeft gedaan.

Hij zegt dat Star Sports op de hoogte was van zijn probleem, maar hem toestond om op 14 september 2018 en 30 maart 2019 weddenschappen te sluiten voor een totaalbedrag van £ 419.252 in de gokwinkel in Mayfair, de weddenschappen resulteerden in een totaal verlies van £ 48.859.

Star Sports ontkent beweringen dat de klant een kassamedewerker had verteld over zijn problemen uit het verleden. Het ontkent ook dat de klant gebruik heeft gemaakt van self-service gokterminals (SSBT’s) een ander belangrijk probleem in de zaak is de kwestie van O’Brien’s persoonlijke rijkdom en hoeveel hij zich kon veroorloven om in te zetten.

De klant woont in de welvarende wijk Knightsbridge en zou 2,2 miljoen pond hebben verdiend toen hij een bedrijf verkocht dat hij leidde, de kwestie van de betaalbaarheid is momenteel een groot probleem bij de herziening van de kansspelwetgeving door de regering, die nog steeds niet is afgerond.

Star Sports werd in 1999 opgericht door professionele gokker en race-expert Ben Keith, het heeft onlangs de opening aangekondigd van een achtste gokwinkel in Londen, aan Curzon Street in stadsdeel Mayfair.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.