Kansspelbedrijf Ladbrokes heeft zijn nieuwe pre-season marketingcampagne gelanceerd voorafgaand aan het voetbalseizoen 2021/22.

De campagne, die vandaag van start gaat in de aanloop naar het komende clubvoetbalseizoen bouwt voort op de marketingcampagne Drummers UEFA 2020 European Championship.

Bovendien zal het de komende weken in tweeën worden gesplitst om de opwinding van fans en anticipatie op weekendwedstrijden te vergroten en zal het worden uitgevoerd door het Neverland-mediabureau.

Het zal te zien zijn op tv en digitale platforms, de advertenties bevatten een reeks drummers door het hele land – elk een aanhanger van een andere voetbalclub en trots de kleuren van hun team dragen.

Onze nieuwste campagne legt op briljante wijze de opwinding van voetbal vast en helpt Ladbrokes te vestigen als een entertainmentmerk, zegt Stewart Townsend hoofd Brand Marketing van Ladbrokes.

De drummers zijn terug en we gebruiken ze om de spanning en verwachting uit te drukken die fans voelen in de dagen en uren voorafgaand aan een weekendaftrap.

De eerste advertentie in de tweedelige serie ziet hoe de drummer zich voorbereidt om te beginnen met spelen terwijl voetbalcommentaar op de achtergrond speelt voordat hij op zwart valt net voordat ze hun eerste noten raken.

Daarna drummen de muzikanten enthousiast mee met The Subways ‘Rock & Roll Queen’ terwijl het wedstrijdcommentaar op de achtergrond speelt.

De campagne wordt in oktober vernieuwd en bevat meer clubs en hun fanbases.

Fans van elke afgebeelde club zullen worden getarget met specifieke berichten via online video, sociale radio en print verticals, terwijl live gelokaliseerde OOH gelijktijdig zal lopen met de belangrijkste reclamecampagne om de prestaties van de 92 clubs van de Premier League en de Engelse voetbalcompetitie weer te geven.

De drummers waren voor het eerst te zien in de Ladbrokes ‘This Time We Play Together’-campagne voor Euro 2020, waarna Neverland’s contract met Ladbrokes werd verlengd waardoor het bedrijf kon blijven fungeren als het leidende creatieve contentbureau van het merk Entain.

Met de nieuwe advertentiestructuur van Ladbrokes zal Neverland zijn creatieve advertentiestrategie leiden en samenwerken met The7Stars als het leidende strategische mediaplanningsbureau voor de gecombineerde accounts van Ladbrokes en Coral.

Na de aandacht van het land te hebben getrokken met een spanningsverlagende strafbonanza zijn de drummers terug om ons het nieuwe seizoen in te spelen, voegde Jon Forsyth, mede-oprichter van Neverland toe.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.