Leeds United Football Club heeft een officieel partnerschap bevestigd met het wereldwijde handels- en investeringsplatform eToro.

Door samen te werken met de Premier League-kant, zal eToro wereldwijde bekendheid krijgen door middel van een uitgebreide reeks marketingrechten, waaronder advertenties op led-borden op wedstrijddag, aanwezigheid op media-achtergronden, tickets en verschillende digitale rechten.

Paul Bell, uitvoerend directeur bij Leeds United, zei: We staan ​​aan het begin van een nieuw spannend seizoen in de Premier League en we kijken ernaar uit om de relatie met eToro te ontwikkelen en de bekendheid van het merk te vergroten via onze trouwe fanbase op speeldagen en via onze digitale kanalen.

De samenwerking bouwt voort op de voortdurende focus van eToro op marketing, nadat het eerder een deal had gesloten met Southampton FC, omdat het bedrijf zijn wereldwijde voetafdruk wil vergroten door middel van verschillende partnerschappen.

De sponsoringmanager van het bedrijf, Dylan Holman, voegde toe: We zijn verheugd om samen te werken met Leeds United.

Als wereldwijd handels- en investeringsplatform willen we de financiële markten voor iedereen openstellen.

We kijken ernaar uit om met de club samen te werken om fans dichter bij de actie te brengen en hen te informeren over investeren.

Met eToro kunnen gebruikers investeren in de activa die ze willen, van aandelen en grondstoffen tot crypto-assets zoals bitcoin.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.