Het Chinese technologiebedrijf Lenovo heeft zijn sponsoring van Serie A-giganten Inter Milan opgewaardeerd.

Volgens de voorwaarden van de uitgebreide overeenkomst zal het logo van Lenovo worden weergegeven op de achterkant van de shirts van Inter-spelers, wat resulteert in een aanzienlijke toename van de zichtbaarheid van het merk voor de multinational in de Serie A en Coppa Italia voetbalcompetities.

Lenovo, dat sinds 2019 de wereldwijde technologiepartner van Inter Milan is, heeft zowel het Suning Training Center van Inter in Appiano Gentile als hun hoofdkantoor voorzien van ‘vitale’ slimmere technologie.

FC Internazionale Milano Corporate CEO, Alessandro Antonello, legt uit: De samensmelting van voetbal en technologie is nu essentieel om Inter naar nieuwe hoogten te brengen – van de manier waarop we omgaan met onze fans tot de tools die we beschikbaar hebben – dit Lenovo partnerschap vormt de kern van alles.

We zijn verheugd om onze samenwerking met Lenovo te verdiepen: samen kunnen we innovatie stimuleren om Inter technologisch geavanceerder en toekomstgerichter te maken.

Door zijn status als wereldwijde partner van het Italiaanse topteam te behouden, zal Lenovo Inter ondersteunen met technologie om grote hoeveelheden gegevens te verzamelen en te beheren, operaties te transformeren en betere resultaten te leveren op en naast het veld.

Dit omvat de levering van servers, databeheer, opslag en slimme samenwerkingsapparatuur tot laptops, monitoren en accessoires.

Sinds onze eerste samenwerking heeft ons technologiepartnerschap met FC Internazionale Milano echt tastbare prestatieverbeteringen opgeleverd, voegt Luca Rossi, President van Intelligent Devices Group, Lenovo toe.

Dit is meer dan een sponsoring, het is een ontmoeting van winnaarsmentaliteiten die gericht zijn op blijvend succes, zowel op als naast het veld.

Gericht op een gedurfde visie om slimmere technologie voor iedereen mogelijk te maken, willen we onze samenwerking blijven versterken om echte vooruitgang te boeken bij het digitaal transformeren van Inter in een club van de toekomst voor de volgende generatie fans en een bredere gemeenschap.

Elders heeft Sky Sport Italia gemeld dat Inter overeenstemming heeft bereikt met Socios.com om Pirelli te vervangen als de nieuwe hoofdsponsor van de club.

De bandenfabrikanten, die 26 jaar lang de hoofdsponsor van de Serie A waren, zouden kunnen worden vervangen door de makers van fan token, die partnerschappen onderhoudt met enkele van Europa’s grootste voetbalclubs nadat in maart werd aangekondigd dat Pirelli zijn relatie met Pirelli zou beëindigen, Inter aan het einde van het seizoen 2020/21.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.