Lewis Hamilton verlengt Mercedes-deal

Home » Lewis Hamilton verlengt Mercedes-deal

Mercedes heeft aangekondigd dat het het contract van Formule 1-coureur Lews Hamilton heeft verlengd, waarbij de zevenvoudig kampioen naar verwachting tot het einde van het seizoen 2025 bij de Silver Arrows zal blijven.

De 38-jarige staat momenteel op de vierde plaats in het rijderskampioenschap van 2023, 183 punten achter titelverdediger Red Bull-coureur Max Verstappen.

Hamilton sloot zich aan het begin van het seizoen 2013 aan bij Mercedes en ze zijn uitgegroeid tot de meest succesvolle coureur-teamcombinatie in de geschiedenis van de F1.

De Engelsman heeft 82 van zijn recordaantal van 103 F1-overwinningen behaald met het Duitse automerk en pakte ook 78 poleposities in een Mercedes-uniform.

In een verklaring waarin hij het nieuws aankondigde, noemde Mercedes-baas Toto Wolff Hamilton een pijler en leider van ons team.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.