Light & Wonder benoemt Yoseloff als adviseur voor tafelspellen

Home » Light & Wonder benoemt Yoseloff als adviseur voor tafelspellen

Light & Wonder heeft de benoeming aangekondigd van Mark Yoseloff, de voormalige voorzitter en CEO van Shuffle Master, in een nieuwe rol als adviseur voor tafelspellen.

Licht en wonder Yoseloff Yoseloff werkt samen met Light & Wonder om de voortdurende groeiplannen voor zijn wereldwijde tafelspellen – activiteiten te ondersteunen, dit omvat onder meer het bijdragen aan verschillende strategische initiatieven in het segment.

Bovendien speelt Yoseloff een belangrijke rol bij het bedenken van game-ontwerp op alle platforms.

Dit omvat, zegt Light & Wonder, een bijzondere focus op op vilt gebaseerde tafelspellen, elektronische tafelspellen en platformonafhankelijke inhoud, Yoseloff neemt de nieuwe rol op zich en is sinds maart president van Disruptive Gaming Technologies.

Daarvoor was hij bijna vijf jaar CEO van High Roller Productions, eerder in zijn carrière leidde Yoseloff Shuffle Master negen jaar lang als voorzitter en CEO.

Hij was ook executive vice-president van het bedrijf, dat in 2013 werd overgenomen door Bally Technologies.

Daarnaast werkte Yoseloff voor Big Bet Gaming, Well Suited en het University of Las Vegas Center for Gaming Innovation, Yoseloff zet zich in voor de erfenis van innovatie bij Light and Wonder, Ik ben onder de indruk van het managementteam van Light & Wonder, zei Yoseloff.

Ik vind het geweldig om met het team samen te werken en bij te dragen aan de erfenis van innovatie van het bedrijf binnen de game-industrie en de shuffler- en utiliteitsruimte.

Light & Wonder investeert voortdurend in innovaties om de spelerservaring te verbeteren, ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op de basis van het huidige succes om baanbrekende oplossingen te leveren.

Mike McKiski, senior vice-president van wereldwijde tafelspellen bij Light & Wonder, voegde toe: We zijn verheugd Mark te verwelkomen bij Light & Wonder.

Marks uitzonderlijke staat van dienst en inzichten zullen van groot belang zijn bij het sturen van onze strategische initiatieven en versterken onze toewijding aan het leveren van een verbeterde spelerservaring.

Omzet tafelspellen stijgt bij Light & Wonder in Q2 In de meest recente financiële resultaten over het tweede kwartaal rapporteerde Light & Wonder een stijging van de omzet uit tafelspellen.

Gedurende de drie maanden tot 30 juni steeg de omzet in dit segment met 34,0% op jaarbasis, wat de algemene prestaties van de groep in het tweede kwartaal betreft, bedroeg de totale omzet in het kwartaal $731 miljoen, een stijging van 19,8% na groei in alle drie de bedrijfssegmenten.

Ongeveer $496 miljoen van de totale omzet werd toegeschreven aan dienstenactiviteiten en de resterende $235 miljoen aan productverkopen.

De gaming-inkomsten voor het kwartaal bedroegen $471 miljoen, terwijl de SciPlay-inkomsten uit sociale gaming $190 miljoen bedroegen en igaming $70 miljoen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.