Online handelsmakelaar ThinkMarkets is de nieuwste toevoeging aan de sponsorportfolio van Liverpool FC geworden en is de wereldwijde handelspartner van de Reds geworden.

Het duo zal samenwerken om internationale supporters van Liverpool kennis te laten maken met een breed scala van financiële handelsmarkten – gebruikmakend van kantoren in Londen, Melbourne, Dubai en Tokio en hubs in de regio Azië-Pacific, Europa en Zuid-Afrika met een extra focus op markttoegang en baanbrekende technologie bevorderen.

ThinkMarkets zal de samenwerking met het Premier League team benutten als een kans om zijn merk, zijn handelsproducten en platforms voor meerdere activa te promoten.

Als leider in zijn vakgebied die innovatie bevordert en kwaliteitservaringen levert, waarden die diep doorklinken in de club, zijn we erg blij om ThinkMarkets toe te voegen als onze nieuwste partner, zegt Matt Scammell, commercieel directeur van Liverpool FC.

Onze wereldwijde aanhang zal wereldwijde bekendheid genereren voor ThinkMarkets, terwijl hun kernmarkten profiteren van enorme aantallen Liverpool FC-supporters.

Door deze nieuwe samenwerking kijken we ernaar uit om nauw samen te werken om onze fans activiteiten en ervaringen aan te bieden om hen nog dichter bij de club te brengen.

Bovendien zal ThinkMarkets worden uitgerust met digitale middelen, clubgastvrijheid en sponsorvoordelen op wedstrijddagen om acquisitie- en hefboomwerkingsmogelijkheden voor zijn klanten te stimuleren en om een ​​breder consumentenbestand van Liverpool-fans te bereiken door middel van exclusieve ervaringen.

Nauman Anees, CEO en mede-oprichter van ThinkMarkets, voegde toe: ThinkMarkets is er trots op de officiële wereldwijde handelspartner van Liverpool FC te zijn en verheugd om wereldwijde markttoegang te bieden aan Liverpool FC-fans over de hele wereld.

We kijken ernaar uit om de synergieën tussen handel en voetbalstrategie tijdens onze samenwerking te verkennen.

De toevoeging van ThinkMarkets aan de lijst van officiële partners van Liverpool volgt op de overeenkomst van de club met de Japanse uitgever Kodansha als officiële publicatiepartner in juni van dit jaar.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.