LiveScore legt de rechten vast UCL-rechten overeenkomst in Ierland

Home » LiveScore legt de rechten vast UCL-rechten overeenkomst in Ierland

LiveScore, aanbieder van realtime sportupdates en streamingdiensten, heeft een driejarige -deal getekend om 137 UEFA Champions League– wedstrijden gratis te streamen in Ierland op zijn app voor iOS en Android.

Vanaf het begin van het UCL-seizoen 2021/22 zal LiveScore dienen als de exclusieve Ierse free-to-air omroep van 104 UCL wedstrijden per seizoen in Ierland.

De overige 33 wedstrijden, waaronder de finale van de UEFA Champions League zullen ook op niet-exclusieve basis live worden gestreamd.

Door de deal – die minder dan een jaar is aangekondigd sinds LiveScore gratis live gestreamde voetbal in zijn app introduceerde kunnen gebruikers de wedstrijden op hun mobiel of tablet bekijken met de verdere optie om de actie te casten naar hun tv-schermen.

Guy-Laurent Epstein, Marketing Director bij UEFA, merkte op: UEFA is verheugd om LiveScore te verwelkomen als de nieuwe uitzender van UEFA Champions League rechten in de Republiek Ierland.

We zijn verheugd om de innovatieve berichtgeving te zien die het zal opleveren en om gratis uitgebreide dekking van het beste van het Europese clubvoetbal naar Ierse fans te brengen.

Aan het einde van de huidige 2020/21-campagne waren dit seizoen meer dan 1250 wedstrijden in 15 verschillende competities en competities gestreamd door LiveScore in Ierland inclusief uitgebreide verslaggeving van de Italiaanse topklasse Serie A.

Naast live streaming wedstrijdverslaggeving biedt de nieuwste succesvolle acquisitie van rechten door LiveScore in samenwerking met SARAN Media Group extra inhoud, inclusief wedstrijdhoogtepunten, evenals verdere on-demand inhoud.

Naast de 137 UEFA Champions League wedstrijden bevat het pakket ook een live-uitzending van de UEFA Super Cup.

We zijn zeer verheugd om deze belangrijke nieuwe rechtenovereenkomst aan te kondigen, die voetbalfans in Ierland volledig gratis live verslaggeving zal bieden van elke UEFA Champions League-wedstrijd voegt Ric Leask Marketing Director bij LiveScore toe.

We kijken ernaar uit om bij elke stap van het seizoen aanwezig te zijn, terwijl we onze gebruikers dichter bij de actie brengen met ons volledige aanbod van live streaming wedstrijden en ondersteunende inhoud.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.