Cristiano Ronaldo is bij LiveScore gekomen als Official Global Brand Ambassador.

Hieronder vindt u het volledige persbericht dat aan de media is verspreid om de baanbrekende deal aan te kondigen.

LiveScore, de wereldwijde sportmediabedrijf en een van ’s werelds toonaangevende aanbieders van realtime sportupdates, heeft vandaag Cristiano Ronaldo aangekondigd als haar officiële wereldwijde merkambassadeur.

De baanbrekende deal zorgt ervoor dat ’s werelds beroemdste voetballer en vijfvoudig Ballon d’Or-winnaar Ronaldo zich verenigt met LiveScore terwijl het merk zijn snelle evolutie voortzet als een belangrijke wereldwijde sportmediakracht.

De relatie wordt gelanceerd voorafgaand aan het komende Europees Kampioenschap deze zomer en zal minstens twee binnenlandse voetbalseizoenen en het WK van volgend jaar beslaan.

Centraal in het partnerschap zal een wereldwijde creatieve ATL-campagne zijn, inclusief LiveScore’s eerste tv-spot versterkt door een digitale campagne die de kracht van zowel LiveScore als Ronaldo’s grote wereldwijde publiek zal benutten.

Het imago van Cristiano Ronaldo zal worden gebruikt in de digitale inventaris en inhoud van LiveScore, waardoor de Portugese legende nauw aansluit bij een van ’s werelds toonaangevende aanbieders van realtime sportupdates.

LiveScore boeit het sportpubliek door premium content en boeiende producten te leveren aan fans in 200 territoria over de hele wereld.

De rol van Cristiano Ronaldo als de meest spraakmakende en invloedrijke speler in de game blijkt uit zijn gecombineerde sociale media die meer dan een half miljard fans volgt, die een enorm relevant publiek vertegenwoordigen waar LiveScore mee in contact kan komen.

Cristiano Ronaldo, Official Global Ambassador voor LiveScore zei:

Ik gebruik de LiveScore-app al jaren om op de hoogte te blijven van de laatste scores dus ik ben erg opgewonden om met zo’n natuurlijk nieuw partnerschap te beginnen.

Gedurende mijn hele carrière ging elk doelpunt voor mij altijd over meer dan een score en ik weet dat LiveScore er bij elke stap is geweest om mijn fans op de momenten te houden die mij hebben bepaald.

LiveScore en ik zijn verbonden door een drive om de beste te zijn in wat we elke dag doen.

Ik kan niet wachten om ons gecombineerde publiek van voetbalfans te verenigen met geweldige inhoud, momenten en doelen in de volgende opwindende fase van mijn carrière.

Ric Leask, Marketing Director bij LiveScore, zei: In een jaar waarin LiveScore zich snel heeft ontwikkeld tot een wereldwijd sportmediabedrijf is deze baanbrekende nieuwe relatie met Cristiano Ronaldo zonder twijfel het grootste moment tot nu toe.

Er is gewoon geen grotere sporter – vroeger of nu – dan Cristiano Ronaldo, die fans over de hele wereld blijft boeien met zijn genialiteit op het veld.

Met een wereldrecord van 777 carrièredoelen en 31 club- en internationale onderscheidingen geloven we dat hij echt de‘ Greatest Of All Time ’ is.

We zouden het moeten weten, want LiveScore is er geweest om nieuws over elk doelpunt te brengen aan miljoenen fans over de hele wereld.

Gecombineerd met het feit dat zijn spel is gebouwd op snelheid, betrouwbaarheid en eenvoud de belangrijkste sterke punten die ook synoniem zijn met het LiveScore merk, is er geen authentiekere en betere pasvorm voor ons bedrijf.

We kunnen niet wachten om onze samenwerking te starten en ons wereldwijde publiek dichter dan ooit bij de GOAT te brengen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.