Lottoland krijgt goedkeuring voor online loterijbemiddeling in Duitsland

Home » Lottoland krijgt goedkeuring voor online loterijbemiddeling in Duitsland

Lottoland Deutschland heeft goedkeuring gekregen om zijn online loterijmakelaardij in Duitsland te lanceren. Met een nieuwe licentie – onder de domeinen Lottoland-deutschland. de en Lottohelden-deutschland. de – zal de organisatie als makelaar door de staat gelicentieerde loterijen in het land online distribueren.

Magnus von Zitzewitz, directeur van Lottoland Deutschland, merkte op: We zijn verheugd dat onze licentieaanvraag eindelijk is goedgekeurd door de Joint Gaming Authority van de Duitse deelstaten, na intensief onderzoek door de deelstaten.

De witte lijst van de Joint Gambling Authority of the German Federal States (GGL) meldt dat Lottoland het nieuwste bedrijf is dat is goedgekeurd voor loterijmakelaardij.

Lottoland Deutschland sluit zich nu aan bij Lotto24, Faber Lotto, Lottobay, Next Lotto en Tipland.

De organisatie heeft ook een vergunning aangevraagd voor het exploiteren van sportweddenschappen en online slots in het land.

Het bedrijf heeft eerder met moeilijkheden te kampen gehad in Duitsland, nadat het in het verleden door de GGL ervan werd beschuldigd illegaal in het land te opereren.

De herlancering van dit jaar suggereert dat deze problemen waarschijnlijk zijn opgelost.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.