Low6 versterkt app-portfolio met European Tour Picks

Home » Low6 versterkt app-portfolio met European Tour Picks

Low6 heeft zijn tweede officiële golfpartnerschap geschreven na het ondertekenen van een nieuwe deal en app-release met de European Tour.

De pick’em-app, European Tour Picks, werd op 6 oktober uitgebracht en zal elk van de vier dagen van de ACCIONA Open de Espana geldprijzen weggeven.

Chris Hector, commercieel directeur van Low6, zei: Low6 is verheugd om met de European Tour samen te werken.

Golf is een belangrijke pijler van de Low6-strategie, dus het is een geweldige kans voor zowel Low6 als de European Tour om de digitale ervaring van golffans te verbeteren via European Tour Picks.

Tijdens het spel moeten spelers een reeks vragen beantwoorden, waaronder de regelrechte winnaar van het toernooi, wie de meeste birdies zal maken en wie de langste rit zal maken voor het spel van die dag.

Elke correcte score verzamelt punten; hoe hoger het aantal gescoorde punten, hoe verder de speler op het leaderboard kan komen.

We zijn altijd op zoek naar manieren om de ervaring van de fans te verbeteren en golf, aangezien de hoeveelheid gegevens die beschikbaar is over elke slag op elke hole, een schat aan kansen biedt voor gaming, voegde Guy Kinnings, Deputy CEO en Chief Commercial Officer van de Europese Tour.

Low6 was een natuurlijke partner toen we onze allereerste pick’em-app lanceerden vanwege het aantal sportorganisaties waarmee het al samenwerkt.

We kijken ernaar uit om deze week spannende prijzengelden aan gelukkige winnaars aan te bieden.

De samenwerking met de European Tour volgt op een aankondiging deze week waarin Low6 werd aangekondigd als de officiële leverancier voor PointsBet, die de PGA Tour zal voorzien van een op maat gemaakte gratis wedstrijd die is afgestemd op de Amerikaanse markt.

Stuart Martin, Head Of Sport bij Low6, concludeerde: We zijn erg enthousiast over de lancering van European Tour Picks en we kijken uit naar een vruchtbare samenwerking, die deze week begint op de ACCIONA Open de Espana in Spanje.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.