LSU Athletics voegt toe aan Caesars lijst van sponsors in bod voor verantwoord spelen

Home » LSU Athletics voegt toe aan Caesars lijst van sponsors in bod voor verantwoord spelen

LSU Athletics heeft Caesars Sportsbook aangekondigd als de officiële gaming en sportsbook-partner van de kant met als doel om verantwoord sportonderwijs uit te breiden, terwijl Caesars een groeiend aantal sportsponsoring krijgt.

Gefaciliteerd door PlayFly Sports, zal Caesars zich ertoe verbinden om samen te werken met de Louisiana Association on Compulsive Gaming om verantwoorde spelbronnen te bieden aan alle in aanmerking komende sportgokkers in de staat, en het bewustzijn te vergroten van de verantwoorde gaming-tools die beschikbaar zijn in de Caesars Sportsbook-app.

Michael Schreiber, oprichter en CEO van Playfly Sports, merkte op: Als trotse partner van LSU Athletics zijn we gefocust op het creëren van innovatieve partnerschappen om sponsors te betrekken en betekenisvolle nieuwe inkomstenbronnen te ontsluiten.

Gezien de explosieve interesse in en toegang tot gaming, zijn we verheugd om Caesars Sportsbook en LSU op een verantwoorde manier samen te brengen.

De onderneming krijgt verdere marketing- en sponsormogelijkheden van LSU Athletics, waaronder naamgevingsrechten voor de nieuwe Caesars Sportsbook Skyline Club in Tiger Stadium, bewegwijzering door de hele locatie, evenals merkbekendheid in het Maravich Center, Alex Box Stadium en op de LSU Sports Applicatie voor de mobiele telefoon.

De deal omvat ook uitzendrechten en digitale sponsorrechten, evenals zichtbaarheid voor Caesars Sportsbook in alle 21 varsity-atletiekprogramma’s voor heren en dames van LSU. Chris Holdren, medevoorzitter van Caesars Digital, merkte op: LSU-atletiekprogramma’s zijn altijd een voorbeeld geweest van uitmuntendheid, en bij Caesars konden we niet gelukkiger zijn om samen te werken met zo’n iconisch merk in universiteits-atletiek.

We hebben een trotse erfenis in Louisiana, en door LSU-fans dichter bij de sporten te brengen waar ze van houden, terwijl we ook studiebeurzen aanbieden, kunnen we daarop voortbouwen.

In de afgelopen maanden heeft Caesars zijn sportsponsorportfolio verder uitgebreid via zijn Baltimore Ravens-partnerschap, naast een eerste in zijn soort deal met Fiesta Bowl, de laatste die het debuut markeert van een bedrijf voor sportweddenschappen in de universiteit voetbal liga.

De Philadelphia 76ers, New Jersey Devils en het Prudential Center werkten in 2018 ook samen met het bedrijf.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.