Malta Gaming Authority ondersteunt de BWF Integrity Unit bij het delen van gegevens

Home » Malta Gaming Authority ondersteunt de BWF Integrity Unit bij het delen van gegevens

De Malta Gaming Authority (MGA) heeft een samenwerking aangekondigd voor het delen van gegevens met de The Badminton World Federation (BWF) Integrity Unit.

Om de inzet van de BWF Integrity Unit voor een schone en eerlijke sport te demonstreren, is de overeenkomst erkend als een belangrijk onderdeel van het toezicht door de badmintonwereld op verdachte weddenschappen.

Ik ben erg blij dat de Badminton World Federation is toegevoegd aan de lange lijst van sportbesturen die de autoriteit al op praktisch niveau helpt en we kijken ernaar uit om met de Integrity Unit van de BWF samen te werken aan eventuele problemen, verklaarde Antonio Zerafa, hoofd van Financial Crime Compliance van MGA.

Monitoring en onderzoeken zijn aangemerkt als een ‘essentiële reikwijdte van BWF’s operaties tegen wedstrijdmanipulatie.

De eenheid beheert de anti-doping- en anti-wedstrijdvervalsingsprogramma’s en plant en implementeert bewustmakings, informatie-, onderwijs en afschrikkingsinitiatieven binnen de badmintongemeenschap.

Spelersinformatie wordt verzameld, wedstrijd en competitiedetails worden geanalyseerd en informatie wordt gebruikt bij onderzoeken naar alle omstandigheden van mogelijke wedstrijdmanipulatie, BWF-secretaris-generaal, Thomas Lund, voegde toe: Deze samenwerking helpt de BWF Integrity Unit om de integriteit van de sport te beschermen, terwijl MGA helpt om het delen van gegevens tussen gokoperators en de BWF Integrity Unit te vergemakkelijken.

We zien dit als een afschrikmiddel voor potentiële corrupters van de sport terwijl we de integriteit van badminton blijven behouden.

Vorige maand werkte Stats Perform samen met de BWF om de sport te voorzien van zijn integriteitsdiensten om de bescherming te verbeteren.

De deal vergroot nu ook de capaciteiten van de BWF Integrity Unit om verdachte gokactiviteiten op badmintonwedstrijden te onderzoeken en maakt deel uit van voortdurende afschrikkende initiatieven tegen potentiële corruptors / illegale organisatoren.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.