De Malta Gaming Authority (MGA) heeft de licentie van Evobet in het land ingetrokken nadat het had geoordeeld dat het de regels met betrekking tot de betaling van regelgevende vergoedingen had overtreden.

Evobet had een licentie voor B2C-gamingdiensten in Malta en exploiteerde bet11.com, m.bet11.com en sports. bet11.com. De licentie werd echter ingetrokken nadat de MGA zei dat Evobet voorschrift 10 van de Gaming Compliance and Enforcement Regulations had overtreden.

De uitspraak had betrekking op voorschrift 9 (1) dat verwijst naar een operator die niet voldoet aan een of meer toepasselijke verplichtingen, waardoor Evobet bepaalde reglementaire vergoedingen niet aan de MGA heeft betaald.

Als zodanig werd de licentie van Evobet met ingang van 16 juli ingetrokken, waarbij de exploitant niet langer in staat was om gokactiviteiten uit te voeren, nieuwe spelers te registreren of nieuwe klantendeposito’s te accepteren.

Evobet zal echter verplicht zijn om alle geregistreerde spelers toegang te geven tot hun rekeningen, evenals alle gelden terug te betalen aan spelers in en uitstaande vergoedingen als gevolg van de MGA te vereffenen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.