Man City start samenwerking met Qualtrics om naar fans te luisteren

Home » Man City start samenwerking met Qualtrics om naar fans te luisteren

Manchester City FC heeft een samenwerking aangekondigd met Qualtrics een ervaringsbeheerbedrijf dat de officiële managementsoftware partner van de club zal worden.

De nieuwe samenwerking lijkt de best mogelijke wedstrijddag ervaring voor fans te bieden en stelt de club in staat om branchesoftware te gebruiken om te luisteren naar de feedback van fans na elke wedstrijd.

Stephan Cieplik, Senior Vice President van Global Partnerships Sales, City Football Group, merkte op: Als club werken we voortdurend aan het verbeteren van ons wedstrijddag aanbod voor fans, zowel in het stadion als op onze digitale platforms voor degenen die over de hele wereld volgen.

Dankzij deze nieuwe samenwerking met Qualtrics kunnen we toonaangevende software gebruiken om waardevolle feedback en inzichten te verzamelen van degenen die het hart van onze club vormen, om toekomstige beslissingen rond wedstrijddagen vorm te geven.

Qualtrics belooft waardevol inzicht en realtime gegevens van fans te bieden om de club te helpen bij het vormgeven van toekomstige strategische planning en beslissingen op het gebied van speeldag ervaring tot catering, faciliteiten en detailhandel.

Brad Anderson, President of Products and Services van Qualtrics, merkte op: Met Qualtrics kan Manchester City in realtime luisteren naar feedback van fans en deze begrijpen en actie ondernemen om de speeldag ervaringen te verbeteren.

Het nieuwe partnerschap zal naar verwachting de komende maanden ook verdere activeringen in bredere delen van de organisatie omvatten door te luisteren naar feedback van fans en te streven naar een betere digitale ervaring voor fans wereldwijd.

Fanervaring is niet beperkt tot het stadion – de digitale en thuisfan-ervaring is net zo belangrijk, en Qualtrics zal Manchester City helpen om hun fans een persoonlijke ervaring te bieden, waar ze ook zijn”, voegde Anderson eraan toe.

Een andere recente samenwerking voor de Premier League- kant was met Expo 2020 Dubai, die de officiële trainings-kit partner van de club werd voor het seizoen 2021-22 in de aanloop naar het Expo 2020-evenement dat op 1 oktober van start ging.

Hierdoor organiseerde de club dagelijks voetbalsessies op het terrein van de Expo, onder leiding van de technische staf van City, die beloofde dezelfde trainingsmethode toe te passen die door de teams wordt gebruikt op de velden van Manchester.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.