Manchester City kondigt SportyBet aan als Afrikaanse wedpartner van de club

Home » Manchester City kondigt SportyBet aan als Afrikaanse wedpartner van de club

Manchester City Football Club heeft de pan-Afrikaanse weddenschaps -Bookie /marktleider SportyBet aangekondigd als de officiële weddenschapspartner van de club op het continent.

Onder de voorwaarden van de nieuwe deal zullen Man City en SportyBet samenwerken om co-branded content te creëren die is ontworpen om unieke ervaringen te creëren voor klanten in Afrika en voor supporters van de club.

We zijn verheugd SportyBet vandaag te verwelkomen als nieuwe regionale partner van Manchester City, zegt Kaitlyn Beale, Vice President, Global Partnership Sales bij Manchester City.

Onze fanbase in Afrika blijft groeien, wat blijkt uit de interesse in onze fan-evenementen en trofeetour bezoeken aan Afrika in de afgelopen jaren, en we kijken ernaar uit om met SportyBet samen te werken om fans nog dichter bij de club te brengen.

SportyBet, een merk van de Sporty Group, heeft licenties voor operaties in heel Afrika in landen als Nigeria, Ghana, Kenia, Zambia, Tanzania en Oeganda. SportyBet staat bekend om zijn innovatieve gokplatforms op het continent en maakt een gebruikerservaring mogelijk die mobielvriendelijk is, aangezien het gokbedrijf zegt dat het bij het productontwerp zorgvuldig heeft nagedacht over snelheid en prestaties van zijn gok-app.

Sporty Group Brand Director, Oluchi Enuha, voegde toe: We zijn zeer verheugd om Manchester City aan onze lijst met partners toe te voegen. Manchester City heeft keer op keer bewezen een van de spannendste teams van Europa te zijn.

Hun opwindende voetbal en dynamische spelers vertegenwoordigen perfect het soort entertainment dat Sporty Group hun klanten in Afrika wil bieden, we geloven dat dit nog maar het begin is van een unieke innovatieve samenwerking waarvan we geloven dat deze beide merken in Afrika naar een hoger niveau zal tillen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.