Manchester City heeft zijn overeenkomst met Healthpoint verlengd, waardoor de in Abu Dhabi gevestigde organisatie de officiële regionale zorgpartner van de Premier League-club zal blijven.

Het duo begon samen te werken in 2014, nadat het eerder in 2017 was verlengd, en door de verlenging met twee jaar loopt het contract door tot het einde van het seizoen 2022/23.

We waarderen de mogelijkheid om in contact te komen met gelijkgestemde gezondheidsexperts om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van blessurepreventie en revalidatiemethoden voor professionele atleten te onderzoeken aldus Peter Laundy, Vice-President Partnerships Marketing voor City Football Group.

Een voorbehoud bij de deal zorgt ervoor dat de medische staf van Healthpoint en Manchester City samenwerken aan onderzoek en best practices delen, terwijl zorgverleners van het voormalige sportgeneeskunde- en orthopedisch centrum stage zullen kunnen lopen bij de meerdere Premier League-kampioenen en 2020/21 UEFA Champions League-finalisten.

Daarnaast zullen de partners doorgaan met het promoten van de campagne “Gezonde levensstijl”, gericht op kinderen van negen tot elf jaar, georkestreerd door de coaches uit Manchester City in de VAE, die sinds de introductie van het programma met 9.500 mensen in de zeven emiraten hebben samengewerkt.

Omar Al Naqbi, uitvoerend directeur van Healthpoint, merkte ook op: Ik ben verheugd dat we zo nauw kunnen blijven samenwerken met een club van het kaliber van Manchester City om strategieën voor blessurepreventie te delen.

Leren hoe ze spelers gezond houden, zal een cruciale rol spelen bij het verbeteren van de zorg die we onze patiënten bieden, waardoor ze sneller en duurzamer kunnen herstellen, zodat ze weer kunnen doen waar ze van houden.

Als vertegenwoordiger van de nieuwste op het Midden-Oosten gerichte samenwerking voor Manchester City, heeft het topteam onlangs een overeenkomst gesloten met noon.com om de branding- en marketingactiviteiten in de regio een boost te geven.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.