Manchester United heeft een ‘innovatief partnerschap’ getekend met water-, hygiëne- en infectiepreventiebedrijf Ecolab, gericht op gezondheid en duurzaamheid.

Als resultaat van de samenwerking zullen de wetenschappelijke oplossingen van Ecolab worden opgenomen in zowel Old Trafford als het trainingsveld van Carrington van de club, waarbij de Premier League-kant gebruikmaakt van de expertise van het bedrijf om ‘leiderschap te tonen in hygiëne- en duurzaamheidspraktijken’.

De overeenkomst komt op het moment dat Old Trafford met 74.000 zitplaatsen zich voorbereidt om 17 maanden lang het grootste publiek te verwelkomen voor de eerste wedstrijd van de Premier League van Manchester United tegen Leeds United op zaterdag 14 augustus, na maandenlange wedstrijden met een beperkt aantal toeschouwers of met volledig lege stoelen als gevolg van de COVID-19 pandemie.

De veiligheid van onze fans, medewerkers en spelers zal altijd een prioriteit zijn voor Manchester United, zegt Collette Roche, Chief Operating Officer bij Manchester United.

Terwijl we ons voorbereiden om Old Trafford volledig te heropenen, erkennen we dat het belangrijker dan ooit is om onze toch al hoge normen op het gebied van hygiëne en infectiepreventie te verhogen.

We kijken ernaar uit om met Ecolab samen te werken om zijn officiële Ecolab Science Certified-zegel te behalen, zodat alle bezoekers van de club onze toewijding kunnen zien om een ​​hoger niveau van hygiëne te leveren en ervoor te zorgen dat ze de best mogelijke ervaring krijgen.

Het partnerschap zal de lancering van meerdere nieuwe initiatieven in de Manchester United-faciliteiten zien, waarbij de club samenwerkt met Ecolab om een ​​hoog niveau van hygiëne te leveren, zoals strikte reinigingsprotocollen.

Er zullen ook trainingsprogramma’s en audits worden uitgevoerd om het Ecolab Science CertifiedTM-keurmerk te behalen en het team voor tuinonderhoud zal worden geadviseerd over de beste waterkwaliteit voor veldirrigatie.

Bovendien zal Ecolab-handdesinfectiemiddel – gebruikt door de National Health Service (NHS) – worden uitgerust in zowel Old Trafford als Carrington, en de oplossingen van het bedrijf zullen worden geïntegreerd in zitruimtes, hospitality-boxen, keukens, kleedkamers, trainingsfaciliteiten en kantoorruimtes .

Ten slotte zal Ecolab een op maat gemaakte textielverzorgingsoplossing opnemen om de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van de wasserijen van de Rode Duivels te verbeteren, en een interne expert zal aan het team worden toegewezen om advies te geven en toezicht te houden op de implementatie van de nieuwe oplossingen en technologie.

Christophe Beck, CEO van Ecolab, voegde hieraan toe: Door onze samenwerking met Manchester United kijken we ernaar uit om fans opnieuw in contact te brengen met de club waar ze van houden door schonere, veiligere praktijken in de hele club te bevorderen en de transformatieve resultaten te demonstreren die we elke keer voor onze klanten nastreven.

Onze ambitie is om het wereldwijde economische en maatschappelijke herstel te ondersteunen door meer hygiënische en duurzame praktijken te promoten.

Voortbouwend op onze industriële, gezondheidszorg- en horeca-ervaring en wetenschappelijke expertise, zullen we organisaties zoals Manchester United blijven helpen om ervaringen te leveren die de volksgezondheid beschermen en tegelijkertijd de gezondheid van onze planeet behouden.

De overeenkomst betekent een verdere versterking van de inzet van Manchester United voor duurzame activiteiten, na een deal die vorige maand werd getekend met de Renewable Energy Group, met een kernfocus op het vergroten van het bewustzijn van de biobrandstofproducten van de club en het aanmoedigen van positieve veranderingen in het milieu bij zijn fans.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.