Manchester United heeft zijn inzet voor ecologische duurzaamheid versterkt door een nieuw partnerschap met de Renewable Energy Group.

De Premier League-club en Renewable Energy Group zullen samenwerken om het bewustzijn van de biobrandstofproducten van het bedrijf te vergroten en een positieve verandering van het milieu onder de fanbase van Manchester United aan te moedigen.

Als toonaangevende producent van schonere, biogebaseerde diesel past Renewable Energy Group natuurlijk goed om samen te werken met een andere duurzame leider zoals Manchester United, aldus Cynthia Warner, president en CEO van de Renewable Energy Group.

De wereld bevindt zich op een kritiek punt waarop we allemaal erkennen dat we meer moeten doen om schadelijke emissies te verminderen en er is een groeiende wens om meer directe en praktische koolstofarme oplossingen te vinden.

Samen met Manchester United zullen we onze eenvoudig toepasbare mogelijkheden voor individuen en organisaties vergroten om de CO2-uitstoot nu te verminderen.

Renewable Energy Group brengt een geschiedenis van innovatie en vastberadenheid om echte impact te leveren door de productie van schonere brandstoffen.

Onze duurzame brandstoffen zijn een levensvatbare koolstofarme oplossing die ons kan helpen de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en een schonere wereld te creëren.

Manchester United was een van de eerste voetbalclubs ter wereld die in 2008 een CO2-reductieprogramma lanceerde en sindsdien heeft het de jaarlijkse uitstoot van zijn activiteiten met 2.700 ton verminderd.

De club zal ook proberen voort te bouwen op dit record door middel van haar nieuwe samenwerking met Renewable Energy Group.

Als een van de meest populaire sportteams ter wereld heeft de club een krachtig platform om mensen bewust te maken van hoe mensen kunnen bijdragen aan een schonere, duurzamere toekomst voor onze planeet, aldus Collette Roche, Chief Operating Officer van Manchester United.

We zijn al een milieuleider onder voetbalclubs na 12 opeenvolgende jaren van vermindering van onze uitstoot van broeikasgassen.

We gaan nu samenwerken met Renewable Energy Group om manieren te onderzoeken om onze ecologische voetafdruk verder te verkleinen.

Samen kunnen we het verschil maken in de strijd tegen klimaatverandering en het doel om een ​​groenere, schonere planeet te ontwikkelen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.