Professioneel wielrenner Mark Cavendish heeft een limited edition Tour De France 2021 NFT Series gelanceerd in samenwerking met Futurproof en debuteerde door Fomo Lab.

Elke kaart – een ‘one-of-a-kind’ stuk memorabilia – zal worden ondertekend door Cavendish, waarbij elke BFT-editie wordt uitgegeven op de blockchain.

Ik ben extatisch om de VIP NFT-collectie aan de vooravond van de Tour de France te onthullen en ik kijk uit naar een paar actievolle weken op en naast de fiets, zei Cavendish.

Dus blijf op de hoogte later deze week voor mijn speciale Tour De France NFT-serie aangedreven door Futurproof.

Ze zullen onthuld worden in een reeks door FOMOLab samengestelde exclusieve drops op het platform van The Avenue.

Het kroonjuweel van de collectie, de Mark Cavendish Gold TDF Card met limited edition titanium metalen varianten voor wereldwijde verzamelaars, zal te koop zijn bij BNB.

CEO en mede-oprichter van Fomo Lab, Pixasso, voegde toe: We zijn verheugd om samen te werken met FuturProof en Mark Cavendish om een ​​herdenkingsreeks digitale kunstwerken op de markt te brengen voor fans en volgers om (voor altijd) te koesteren.

Met The Avenue als platform voor de verkoop van deze collectie, ben ik ervan overtuigd dat ikzelf, de Fomo Lab-crew en FuturProof Mark Cavendish’s 30 historische etappezeges in de Tour de France recht zullen doen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.