Mastercard heeft zijn steun toegezegd aan Major League Baseball (MLB) en verlengt zijn sponsorovereenkomst – die dateert uit 1997 – als de presenterende sponsor van de All-Star Game van dit jaar.

Als onderdeel van de samenwerking zal Mastercard MLB-fans voorzien van verbeterde betalingstechnologieën tijdens het spel en het hele seizoen door nauw samen te werken met MLB, point-of-sale-aanbieders en concessiehouders in stadions.

Mastercard en MLB zullen ook samenwerken om een ​​contactloze en geldloze omgeving te ondersteunen door de integratie van contactloze contactloze kassasystemen en omgekeerde geldautomaten, evenals een verbeterde e-commerce kassa-ervaring met Click to Pay op digitale MLB-platforms.

Tijdens de MLB All-Star Game 2021 gebruikte Mastercard zijn fraudedetectietechnologie om het tweefasige stemproces van fans te beschermen.

Mastercard is al meer dan twee decennia een ongelooflijke partner van Major League Baseball en we zijn erg trots op deze geweldige relatie die we samen hebben opgebouwd, zegt Noah Garden, Chief Revenue Officer van MLB.

De samenwerking tussen Mastercard en MLB is in de loop der jaren echt geëvolueerd naarmate de technologie en de gewoonten van onze fans zijn geëvolueerd.

Mastercard heeft ons door de jaren heen geholpen om nieuwe betalingstechnologieën voor onze fans op de voorgrond te brengen en we gaan deze ruimte samen voortdurend innoveren ten behoeve van honkbal fans overal.

Mastercard en MLB hebben tijdens de All-Star Game van dit jaar ook de ‘Home Team Advantage Small Business Contest gelanceerd, waarmee kleine bedrijven in Atlanta, Boston en Los Angeles de kans krijgen om mee te doen en een Mastercard Digital Doors-toolkit van $ 10.000 te winnen, stadionactiva en een reis voor de winnaar en één gast om een ​​MLB World Series-wedstrijd in 2021 bij te wonen.

De twee partijen hebben ook een aantal ‘Priceless’-initiatieven opgesteld ter ondersteuning van Stand Up To Cancer.

Terwijl kleine bedrijven tijdens de pandemie met extreme uitdagingen te maken hadden, toonden ze tijdens het proces uitzonderlijke veerkracht en vastberadenheid, aldus Cheryl Guerin, EVP Marketing en Communicatie in Noord-Amerika voor Mastercard.

Naast onze partners bij MLB, zijn we toegewijd aan het vieren en ondersteunen van de kleine bedrijven die de ruggengraat van onze gemeenschappen vormen en zijn we verheugd om de middelen en digitale hulpmiddelen te bieden om hen te helpen blijven groeien en bloeien.

MLB is ook lid geworden van Mastercard’s Priceless Planet Coalition – een herbebossings-programma dat tot doel heeft 100 miljoen bomen te herstellen tegen 2025 om de klimaatverandering tegen te gaan.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.