De Detroit Red Wings heeft aangekondigd dat Meijer, een in Michigan gevestigd supermarktbedrijf, zal dienen als de nieuwe Helmet Entitlement Partner van de club, en zijn merk zal laten zien op thuis- uit- en oefenhelmen.

Beginnend met het NHL Prospect Tournament in Traverse City deze week, zal de Meijer-branding aan de linker en rechterkant van de helm worden geplaatst, terwijl er nog meer emblemen te zien zijn in de Little Caesars Arena.

Peter Kent, Senior Vice President Corporate Partnerships bij Detroit Red Wings, merkte op: We zijn onze vrienden bij Meijer dankbaar voor hun onlangs uitgebreide samenwerking en voor een bedrijf met zulke diepgewortelde banden met Michigan om op de klassieke Red Wings te verschijnen Wings helmen.

We kijken ernaar uit om onze community-based samenwerking met Meijer nog vele jaren voort te zetten.

Om de start van de samenwerking te markeren, heeft het duo verklaard dat 10.000 fans die de Little Caesars Arena betreden voor de wedstrijd van zaterdag 18 december tegen de New Jersey Devils een kerstversiering zullen ontvangen die een replica is van de Red Wings-helm met de Meijer logo.

Bovendien wordt er voor elk gescoord doelpunt in het volgende seizoen een donatie van $ 200 aan Meijer’s Simply Give-programma gegeven.

Cathy Cooper, Senior Director of Partnerships & Giving voor Meijer merkte op: Onze langdurige relatie met de Red Wings blijft groeien omdat we de belangrijke visie delen om onze collectieve inspanningen te benutten om lokale gemeenschappen te ondersteunen en te verrijken.

We zijn erg blij dat deze kans voor ons beschikbaar is gekomen.

The Red Wings, Detroit Tigers en Meijer zullen ook opnieuw deelnemen aan het Hometown Holiday Assist-programma, dat Detroit-families en lokale non-profitorganisaties in nood ondersteunt tijdens de feestdagen.

Wedbedrijf Pointsbet heeft ook naamsbekendheid gekregen via het team – bij de keuze van de officiële spelpartner.

Dit zag de Red Wings omgedoopt tot de Sports and Social Detroit in het stadion als de PointsBet Sports Bar.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.