Melco neemt beheer over van Macau-nachtclub Cubic, plant naamswijziging

Home » Melco neemt beheer over van Macau-nachtclub Cubic, plant naamswijziging

Melco Resorts & Entertainment heeft aangekondigd dat het het management en de exploitatie van Club Cubic, gevestigd in City of Dreams Macau, heeft overgenomen.

De populaire nachtclub zal bij heropening onder een nieuwe naam opereren Club Cubic, geopend in 2011, werd tot nu toe geëxploiteerd door de in Hong Kong genoteerde Luk Hing Entertainment Group Holdings Ltd, die ook CUBIC SPACE+ beheert in Zhuhai City.

Tiesto

Melco of Luk Hing hebben geen informatie verstrekt over de redenen voor de overdracht van het management, maar Melco bevestigde dat alle lokale werknemers de optie zouden krijgen om betrokken te blijven bij de exploitatie van de nachtclub.

Momenteel gesloten na een bevel van de regering van Macau deze week voor een reeks openbare uitgaansgelegenheden om de activiteiten op te schorten als gevolg van COVID-19, zei Melco dat Club Cubic zodra de huidige voorzorgsmaatregelen voor de gezondheid door de regering van Macau worden opgeheven en zal onder een nieuwe naam worden geëxploiteerd.

Het meest recente financiële rapport van Luk Hing, vermeld in 2015, toont een groepsbrede omzet van HK $ 89,8 miljoen (US $ 11,5 miljoen) in de zes maanden tot 30 juni 2021, waarvan HK $ 15,3 miljoen (US $ 2,0 miljoen) afkomstig was van de nachtclub in Macau.

Het verlies toerekenbaar aan eigenaren van het bedrijf bedroeg HK$ 15,9 miljoen (US$ 2,1 miljoen).

Gedurende de 12 maanden tot 31 december 2019, voordat de COVID-19-pandemie de operaties trof, bedroeg de groepsbrede omzet HK $ 225,4 miljoen (US $ 29,0 miljoen) waarvan Macau HK $ 121,2 miljoen (US $ 15,6 miljoen) bijdroeg. Het verlies voor het jaar bedroeg HK $ 30,6 miljoen (US $ 3,9 miljoen), na een lichte winst van HK $ 2,2 miljoen (US $ 282.000) in 2018.

Club Cubic beslaat ongeveer 30.000 vierkante meter aan ruimte in City of Dreams Macau.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.