Het Mercedes Cup-tennistoernooi is blijven streven naar nieuwe sponsors om de ‘uitdagende tijden’ van 2021 het hoofd te bieden, door een deal te sluiten met online sportweddenschappen Betway.

Het toernooi, ook wel bekend als de Stuttgart Cup, wordt gehouden in de Tennis Club Weissenhof in Stuttgart, Duitsland en maakt deel uit van de ATP250-tourserie en het verlengde gras-seizoen.

Het toernooi biedt onderdak aan tal van tennissers van wereldklasse, met winnaars uit het verleden waaronder Rafael Nadal, Dominic Thiem en Roger Federer.

Andere sponsors van de ranking ATP-competitie zijn onder meer financiële dienstverlener BDSwiss, die vorige week zijn status als gouden sponsor en officiële online handelspartner van de Cup veiligstelde.

Edwin Weindorfer, MercedesCup Tournament Director, zei: In moeilijke tijden als deze zijn we erg blij dat we een sponsordeal voor de MercedesCup hebben bereikt met een wereldwijd succesvol bedrijf als Betway.

Als wereldspeler richt Betway zich strategisch op tennis, dit laat zien dat de tennissport heel goed werkt als communicatieplatform.

De MercedesCup staat centraal in de internationale oriëntatie van Betway – niet in de laatste plaats vanwege het uitgebreide aanbod van live tv-uitzendingen, digitale aanwezigheid en innovatie evenals de initiatieven op het gebied van sociale media en fan betrokkenheid van het hoogtepunt van de grasbaan op de TC Weissenhof.

Betway treedt op als partner van een aantal tennistoernooien waaronder het Estoril Open, Mutua Madrid Open en Miami Open, en verwerft in maart de titelsponsorrechten aan laatstgenoemde.

Anthony Werkman, CEO van Betway voegde toe: We zijn zeer verheugd om de officiële partner van het MercedesCup-toernooi te worden.

We blijven onze steun aan Tennis over de hele wereld laten zien en we kijken ernaar uit om deel uit te maken van zo’n historisch evenement.

Buiten tennis onderhoudt Betway sponsorovereenkomsten met een aantal spraakmakende sportorganisaties waaronder de National Hockey League (NHL) vijf National Basketball Association (NBA) teams, Surrey County Cricket Club en heeft het ook een prominente positie verworven in esports via overeenkomsten met PSG, LGD en Berlin International Gaming (BIG).

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.