Michael Jordan krijgt nieuwe adviserende rol bij Sportradar

Home » Michael Jordan krijgt nieuwe adviserende rol bij Sportradar

Aanbieder van sportweddenschappen Sportradar heeft aangekondigd dat basketbalicoon Michael Jordan zal dienen als speciaal adviseur van de raad van bestuur van het bedrijf, terwijl hij ook zijn investeringsniveau in de leverancier zal verhogen.

Michael Jordan benoemd tot speciaal adviseur van Sportradar Jordan zal de raad van bestuur strategisch adviseren, gericht op de Amerikaanse markt en gebruikmakend van zijn ervaring met het opbouwen van succesvolle zakelijke partnerschappen in de sportindustrie.

De 58-jarige heeft ook een speciale adviserende rol in de raad van bestuur van DraftKings, nadat hij in 2020 een aandelenbelang had genomen in de fantasiesportoperator.

Jeffery Yabuki, voorzitter van de wereldwijde raad van bestuur van Sportradar, zei: Michael Jordan is niet alleen een van de meest iconische sportfiguren aller tijden, maar hij is ook een legendarische leider die gelooft in de missie van Sportradar om de betrokkenheid van fans te vergroten door middel van onze volledig geïntegreerde technologie en dienstenplatform.

We zijn verheugd dat Michael bijdraagt ​​aan de verdere zakelijke inspanningen van Sportradar.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.