EFL Championship-club Millwall FC heeft zijn samenwerking met MansionBet, aanbieder van online sportweddenschappen, verlengd, waardoor het bedrijf kan blijven fungeren als de back-of-shirt-sponsor van het team.

Door de verlenging heeft MansionBet zijn sponsorservices voor het seizoen 2021/22 vernieuwd, nadat het aanvankelijk in januari 2020 samenwerkte met de club uit Zuid-Londen.

Het in Gibraltar geregistreerde MansionBet sponsorde The Lions tijdens de COVID-19-pandemie en de daaropvolgende lockdowns, en hielp de club met haar gemeenschapsrichtlijnen.

We zijn verheugd om MansionBet te bevestigen als back-of-shirt-sponsor voor het seizoen 2021/2022″, zegt Stuart Lock commercieel directeur bij Millwall FC.

De club heeft al een vruchtbare relatie met MansionBet gehad sinds ze aan boord kwam en we kijken ernaar uit om nauw met hen samen te werken als supporters na 18 maanden van beperkingen terugkeren naar de stadions.

Met voordelen binnen en buiten The Den kunnen Lions-fans profiteren van de samenwerking en exclusieve prijzen winnen.

MansionBet verklaarde zijn gretigheid om fans terug te verwelkomen in The Den op 14 augustus, aangezien Millwall gepland staat om Blackburn Rovers te spelen.

De aankondiging volgt op de verlenging van Bristol City FC door MansionBet eerder deze maand waar ze de belangrijkste partner van de club zijn en deel uitmaakt van hun portfolio van voetbalsponsoring.

Dana Bocker, Head of Integrated Marketing bij MansionBet, merkte op: Sinds onze samenwerking met Millwall zijn we in staat geweest om met hun fans in contact te komen via sociale-medianetwerken.

Nu de beperkingen zijn opgeheven, zijn we verheugd om eindelijk contact met hen te kunnen maken in het stadion door middel van activeringen en onze eigen vertegenwoordigers in het stadion.

We zijn er trots op het Engelse kampioenschap te ondersteunen en onze merkaanwezigheid te vergroten in een echt gepassioneerde club van eigen bodem.

Buiten voetbal is MansionBet ook uitgebreid aanwezig in paarden- en windhondenraces, door Brand ambassadeurs overeenkomsten te sluiten met Hayley Turner OBE en Brian Hughes, terwijl het ook samenwerkt met de Arena Racing Company en Sky Sports Racing.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.