Mindway AI om verslavingen in de Griekse gokindustrie te helpen voorkomen

Home » Mindway AI om verslavingen in de Griekse gokindustrie te helpen voorkomen

Mindway AI heeft een memorandum van samenwerking ondertekend met de Hellenic Gaming Commission met betrekking tot kwesties met betrekking tot verantwoord gokken.

Het paar probeert de bescherming van spelers te verbeteren en gokverslaving in de Griekse gokindustrie te voorkomen, ze zullen ook dieper ingaan op de risicobeoordelingsmethodiek die wordt toegepast om te beoordelen of een speler op het punt staat gokgedrag te ontwikkelen.

Rasmus Kjaergaard, CEO van Mindway AI, merkte op: We zijn verheugd dat de Hellenic Gaming Commission ons het vertrouwen heeft getoond om met ons samen te werken door gebruik te maken van onze diepgaande wetenschappelijke expertise en mogelijk onze bekroonde software voor spelersbescherming, gebouwd op een unieke combinatie van neurowetenschappen, AI en de beoordelingen van menselijke psychologen.

Het bedrijf benadrukte ook hoe zijn software voor spelersbescherming oorspronkelijk is ontwikkeld om door operators te worden geïmplementeerd als een vroege detector van problematisch gokgedrag, maar het heeft ontdekt dat het ook op een hele markt kan worden gebruikt.

Het idee om onze expertise en misschien wel onze software te gebruiken in een kansspel jurisdictie met volledige markt in Griekenland is opwindend en innovatief, vervolgde Kjaergaard.

Samen met de Hellenic Gambling Commission zijn we van plan om samen de nodige aanpassingen te creëren om ons aan te passen aan de extra vereisten die kunnen optreden wanneer deze nieuwe aanpak een hele markt kan bestrijken en niet alleen individuele operators.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.