Minister van Noor-Ierland Gemeenschappen roept op tot verplichte praktijkcode voor gok-locaties

Home » Minister van Noor-Ierland Gemeenschappen roept op tot verplichte praktijkcode voor gok-locaties

De minister van de Noord-Ierse gemeenschappen, Deirdre Hargey, heeft er bij de ministers van de Stormont-vergadering op aangedrongen om de amendementen op de 1985 – Wet op de weddenschappen, kansspelen, loterijen en amusement (wijziging) te steunen.

Hargey is belast met het leiden van de herziening van de gok-wetten in Noord-Ierland, die de afgelopen 35 jaar onveranderd zijn gebleven.

In september keurde de Noord-Ierse vergadering de eerste fase-wijzigingen van Hargey goed die nodig zijn om de landgebaseerde gok-wetten en consumentenbescherming van het gebied bij te werken.

De eerste fase van de wijzigingen zal de wetten actualiseren met betrekking tot de exploitatie van gok-lokalen, de bescherming van minderjarigen onder de 18 verbeteren, evenals bepaalde versoepelingen van de openingstijden van de locatie met een vergunning.

Belangrijke wijzigingen zijn onder meer: Nieuwe straffen met betrekking tot het toelaten van kinderen om gok-gelegenheden te spelen of te betreden het opstellen van een verplichte gedragscode voor degenen die een gokvergunning hebben om de definitie van bedrog te verbreden door gokcontracten afdwingbaar te maken door NI-wetten verwijder enkele beperkingen op promotionele prijscompetities; Laat Bookmakers en Bingoclubs open op zondag en Goede Vrijdag Eenmaal aangenomen, verklaarde Hargey dat de wijzigingen de ministers van NI in staat zullen stellen een wettelijke heffing op de goksector in te voeren om de veiliger gokinitiatieven van het gebied te financieren.

Ter ondersteuning van aanstaande veranderingen heeft Hargey een gerichte raadpleging gelanceerd om de vereisten te definiëren van de verplichte praktijkcode die zal worden opgelegd aan goklocaties.

Hargey bevestigde dat de vereisten binnen de Code zullen omvatten: Een verbod op creditcardtransacties en omgekeerde opnames, locatievereisten voor verificatie door minderjarigen en strengere controles FOBT’s. (terminals)

Ik ben van plan om de naleving van de Code tot voorwaarde van de licentie te maken”, aldus Hargey.

Ik ben vastbesloten om de normen in de industrie te verhogen en operators meer verantwoordelijkheid te laten nemen voor de schade die aan sommige klanten wordt toegebracht.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.