MLB en Booking com werken samen om de reiservaring van fans te vereenvoudigen

Home » MLB en Booking com werken samen om de reiservaring van fans te vereenvoudigen

Major League Baseball (MLB) heeft Booking.com aangekondigd als de officiële online reispartner van de competitie voor het komende seizoen 2023.

Beide firma’s zijn betrokken bij projecten om de manier te vereenvoudigen waarop Amerikanen hun unieke, op honkbal geïnspireerde reizen door de VS plannen, Booking.com zal ook een presenterende sponsor zijn van de American en National League Division-series.

We zijn verheugd om Booking.com te verwelkomen in de MLB-familie van partners, zegt Noah Garden, MLB Chief Revenue Officer.

Met meer dan 2.000 wedstrijden in het hele land elke zomer, reizen onze fans graag om de ongelooflijke Major League-sfeer te ervaren in onze prachtige honkbalvelden en we hopen dat deze samenwerking met Booking.com die ervaring nog aangenamer kan maken.

Uit een recent onderzoek van Booking.com bleek dat bijna de helft (49%) van de Amerikaanse honkbalfans van plan is om dit jaar naar ten minste één MLB-wedstrijd te reizen, waarbij 61% van de respondenten aangeeft bereid te zijn daarvoor tot 800 kilometer te reizen.

Booking.com streeft ernaar reizigers te helpen bij het navigeren van hun honkbaltrips door een breed scala aan accommodaties aan te bieden – van stadsappartementen en vakantiewoningen in MLB-steden tot aan honkbalvelden grenzende hotels voor diegenen die op wedstrijddag in de buurt van het stadion van hun favoriete team willen verblijven.

Uit onderzoek uitgevoerd door Booking.com bleek ook dat een meerderheid (81%) van de respondenten liever reist om hun MLB-team de World Series te zien winnen dan een vakantiereis naar de staat van hun rivaliserende team te winnen.

Bovendien is Booking.com van plan om het reisproces eenvoudiger te maken voor fans om reizen naar wedstrijden te boeken met een gemakkelijk toegankelijk Booking.com-pictogram op de digitale schemapagina’s van MLB-clubs.

Deze pictogrammen leiden fans naar het zoeken en boeken van accommodaties in de buurt van Major League-stadions.

Booking.com blijft investeren in de Amerikaanse markt met onze officiële sponsoring van Major League Baseball, waarmee we laten zien dat we ons recentelijk inzetten om het voor Amerikanen gemakkelijker te maken om de perfecte reis te vinden en te boeken, aldus Ben Harrell, Managing Director, VS bij Booking.com.

Met een verscheidenheid aan accommodatiemogelijkheden door het hele land in MLB-steden – van hotels tot vakantiewoningen en meer – plus een gebruiksvriendelijke app, kijkt Booking.com ernaar uit om honkbalreizen voor fans tot leven te brengen en hen te helpen met hun reizen terwijl ze geniet van Amerika’s favoriete tijdverdrijf met familie en vrienden.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.