NASCAR werkt samen met Fubo Sportsbook om banden voor sportweddenschappen te versterken

Home » NASCAR werkt samen met Fubo Sportsbook om banden voor sportweddenschappen te versterken

De National Association for Stock Car Auto Racing (NASCAR) heeft Fubo Sports de opdracht gegeven om een ​​geautoriseerde gaming-operator te worden.

In samenwerking wil het paar racefans een unieke en boeiende gokervaring bieden.

De lancering van Fubo Sportsbook is onderworpen aan de vereiste wettelijke goedkeuringen.

Joseph Solosky, Managing Director van sportweddenschappen, NASCAR, merkte op: Fubo Sportsbook biedt ons de mogelijkheid om het bereik van NASCAR verder uit te breiden door middel van een unieke ervaring met sportweddenschappen.

Of het nu de gewone kijker is of de die-hard racefan, Fubo Sportsbook’s innovatieve benadering van sportweddenschappen zorgt voor een spannendere ervaring voor ons publiek omdat ze op nieuwe manieren met de sport kunnen omgaan.

Het platform zal worden gepromoot via een multi-channel marketingcampagne die naar verluidt gebruik maakt van activa op het circuit, in-app-gebruik van circuits, series en evenement merken en logo’s die eigendom zijn van NASCAR, naast de distributie van activa over de raceseries, digitale platforms en evenementen.

Sam Rattner, Chief Operating Officer van Fubo Gaming: merkte op: We willen graag samenwerken met NASCAR, een competitie met een rijke geschiedenis en gepassioneerde volgers.

Dit is Fubo Sportsbook’s eerste partnerschap in autoracen en markeert zijn derde grote marketingdeal in de professionele sportindustrie na partnerschappen met de New York Jets en Cleveland Cavaliers.

Als geautoriseerde gaming-operator kijken we ernaar uit om boeiende sportweddenschappen te bouwen voor nieuwe en bestaande racefans.

Fubo Sportsbook blijft zijn marketingvoetafdruk uitbreiden en stuwt ons naar ons doel om sportliefhebbers in het hele land te bereiken, voegde Rattner eraan toe.

Fubo Sportsbook wordt naar verwachting later dit jaar gelanceerd en wil tegemoet komen aan de groeiende vraag naar interactiviteit van sportfans door een integratie van sportweddenschappen en live tv-streaming.

Moreso, die zich verdiepte in de wereld van sportweddenschappen, zag de Amerikaanse organisatie voor autoraces in de VS de lancering aankondigen van twee onderwijsinitiatieven voor weddenschappen.

Dit omvatte een serie van vijf korte video’s met Todd Fuhrman, een media-persoonlijkheid en voormalig Las Vegas oddsmaker, die 90 seconden durende tutorials aanbood over NASCAR-weddenschappen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.