Volgens een recent onderzoek zal de aanstaande Nederlandse online kansspelmarkt in 2025 meer dan € 1 miljard waard zijn.

BtoBet heeft de bevindingen gepubliceerd voor de toekomstige sector die op 1 oktober van dit jaar moet worden geopend.

Volgens de cijfers had de Nederlandse online gokmarkt in 2019 een bruto gaming inkomsten van €424 miljoen, wat in het niet valt bij de land- based industrie die in hetzelfde jaar een omzet van €2,3 miljard genereerde.

Maar dat is voorbestemd om te veranderen zodra de online gokmarkt zijn capaciteit bereikt, met een geschatte omzet voor dit jaar van € 513 miljoen met slechts drie maanden van het jaar geteld en tegen 2025 € 1,3 miljard.

De nieuwe online wet op de kansspelen op afstand zou op 1 juli 2020 worden geratificeerd en met een startdatum voor operators vanaf 1 januari 2021, maar de COVID-19-pandemie vertraagde het hele proces met nu de datum van 1 oktober 2021 voor de lancering van gelegaliseerd online gokken in het land.

Bron: www.btobet.com

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.