Newcastle United heeft de reiszoekmachine KAYAK geselecteerd als nieuwe shirtsponsor van de Premier League-club voor het seizoen 2021/22.

Volgens de voorwaarden van de deal zullen de spelers van het eerste team van de club de KAYAK-branding van Booking Holdings op de shirts van alle thuis-, uit- en derde tenues tonen voor de komende campagne.

Het strategische partnerschap, opgericht in 2004, markeert de allereerste voetbalsponsoring voor KAYAK waardoor het bedrijf een platform krijgt om zijn merkbekendheid bij een sportief publiek te vergroten.

Per Christiansen, VP EMEA Marketing, zei: “Terwijl we onze merkpartnerschappen in het VK en internationaal blijven uitbreiden, zijn we verheugd om onze eerste voetbalpartnerschap met Newcastle United te starten.

Het is een eer om geassocieerd te worden met het team en we kijken ernaar uit om onze aanwezigheid onder de spelers en hun wereldwijde fanbase uit te breiden, terwijl ze opnieuw genieten van de vrijheid van reizen en live sport.

KAYAK vervangt ICM.com als nieuwe shirt-sponsor van Newcastle en beëindigt voortijdig de tweejarige overeenkomst van het wereldwijde investeringshuis met de topclub.

Het logo van het bedrijf zal verschijnen op de nieuwe Castore-kits van de Magpies, waarbij de leverancier Puma vorige maand verving.

We zijn erg verheugd om KAYAK’s eerste voetbalpartnerschap te worden en onze reis samen te beginnen, aldus Dale Aitchison, Head of Commercial bij Newcastle United.

KAYAK is een bekend en succesvol merk in de reisindustrie en onze samenwerking zal een aantal wederzijdse voordelen opleveren als we ons voorbereiden op het komende seizoen.

We heten KAYAK en haar wereldwijde team van harte welkom aan boord.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.