News Corp verkoopt investering van $70 miljoen in Betr

Home » News Corp verkoopt investering van $70 miljoen in Betr

Het gigantische mediabedrijf News Corp heeft volgens rapporten zijn investering van $70 miljoen in de micro weddenschapsapp Betr verkocht na slechts vier maanden sinds de investering.

Betr is een agressieve gokstijl-app met een zeer sterke reclamestijl die pas vier maanden geleden volledig in Australië werd gelanceerd, een deel van de strategie was om spelers belachelijk lange odds te bieden op sporten zoals de Melbourne Cup, AFL en NRL Grand Finals.

Terwijl het gokbedrijf 100-1 odds aanbood op de favoriet in de Melbourne Cup, vermeed het ternauwernood de teleurstelling toen die specifieke favoriet verloor, het had de onderneming $ 50 miljoen kunnen kosten en het had gewonnen.

In een interview met de publicatie Australian Financial Review werd echter gezegd dat hoewel News Corp in oktober vorig jaar in Betr investeerde en vervolgens zijn investering in april van dit jaar verkocht, dit pas bekend was uit een recente indiening door Betr.

Er wordt aangenomen dat de relatie tussen Betr en News Corp behoorlijk slecht is geworden, waarbij de uitgever van News Corp een aantal naar verluidt $ 70 miljoen aan advertenties aan Betr heeft gegeven om het bedrijf te promoten en met opmerkingen van de financiële baas van News Corp, Susan Panuccio, die haar gebrek aan steun voor de onderneming signaleerde. risicovolle marketingstrategie van Betr in de toekomst.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.