NHL schorst Shane Pinto wegens het overtreden van de regels voor sportweddenschappen !

Home » NHL schorst Shane Pinto wegens het overtreden van de regels voor sportweddenschappen !

Uit het onderzoek van de League is geen bewijs gebleken dat Pinto weddenschappen heeft gesloten op NHL-wedstrijden.

De National Hockey League (NHL) heeft Ottawa Senators-speler Shane Pinto geschorst voor 41 wedstrijden wegens activiteiten met betrekking tot sportweddenschappen.

Uit het onderzoek van de Liga is geen bewijs gebleken dat Pinto specifiek op NHL-spellen heeft gewed.

De Ottawa Senators Hockey Club merkte op: We werden op de hoogte gebracht van het onderzoek van de National Hockey League naar deze kwestie en aanvullende informatie werd aan de club ter beschikking gesteld na de voltooiing van het onderzoek van de competitie gisteren.

Shane is een gewaardeerd lid van onze hockeyclub; een innemende, intelligente jongeman die slechte beslissingen nam die hebben geresulteerd in een schorsing door de National Hockey League.

We weten dat hij spijt heeft van zijn fouten, de senatoren van Ottawa steunen volledig de regels van de NHL over gokken. Hoewel het bedroefd is om van dit probleem te vernemen, blijft de hele organisatie zich inzetten voor Shane en zal samenwerken om te doen wat nodig is om hem de steun te bieden zodat hij zijn problemen kan aanpakken en een sterke bijdrage kan leveren aan onze gemeenschap.

Wanneer de tijd rijp is en met de zegen van de competitie, zullen we hem weer verwelkomen in de organisatie en hem omarmen als een van onze eigen spelers.

Pinto zei in een verklaring: Ik wil mijn excuses aanbieden aan de National Hockey League, de Ottawa Senatoren, mijn teamgenoten, de fans en de stad Ottawa en vooral mijn familie.

Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn daden en kijk ernaar uit om weer met mijn team op het ijs te staan.

Tip commerciël for sale – Brand : WWW.ICE.BET

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.