Norwich City heeft sportmode en retailbedrijf JD toegevoegd aan de commerciële portfolio van de Premier League-club waarmee de line-up voor shirtsponsoring is voltooid.

Als gevolg hiervan zal het bedrijfslogo verschijnen op de mouw van het eerste team van de Canaries op zijn thuis-, uit- en derde tenues voor het nieuwe seizoen, evenals replica-tenues voor volwassenen en junioren.

Daarnaast zal het bedrijf het partnerschap ondersteunen met een breed scala aan activeringen en kansen, zowel lokaal als via zijn groeiende internationale basis, terwijl het ook de nieuwe kits in geselecteerde winkels en online op jdsports.com opslaat.

Hoofd Commerciële Ontwikkeling, Ben Tunnell, merkte op: We zijn verheugd om JD Sports te verwelkomen als onze nieuwe mouwsponsor en hoofdpartner.

JD is een van de toonaangevende high street merken van het land, wiens opwindende marketingambities onze eigen ambitie voor het komende Premier League-seizoen 2021-22 symboliseren.

Het shirt van ons eerste team zal worden ondersteund door drie geweldige partners in Lotus, Joma en JD en getuigt van het werk van velen bij Carrow Road die hebben gewerkt om ervoor te zorgen dat Norwich wordt gezien als een opwindende commerciële kans voor merken.

JD zal zich aansluiten bij de vervangende front-of-shirt-partner Lotus Cars, die het contract van BK8 Sports overnam nadat de controversiële deal was beëindigd, en technische kit-partner Joma opnemen als nieuwe belangrijkste partners voor de club.

Het is fantastisch om Norwich City terug te zien in de Premier League en we zijn verheugd dat JD met hen samenwerkt voor het nieuwe seizoen, aldus JD Group Executive Chairman, Peter Cowgill.

Met onze voetafdruk in de regio het oosten van Engeland, naast de groeiende internationale populariteit van de club, kijken we ernaar uit om deze samenwerking tot leven te brengen en JD deel uit te maken van de reis die voor ons ligt.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.