Norwich City heeft een ‘recordbrekende’ sponsorovereenkomst aangekondigd met Joma, die Errea vervangt als de technische uitrustingspartner van de Premier League-club.

Volgens de voorwaarden van de deal zal Joma de club voorzien van alle eerste team-, academie- en damestenues, evenals trainingskleding en reiskleding voor alle teams, waarmee een einde komt aan de 10-jarige samenwerking van Norwich met rivaal Errea, die de club heeft geleverd pakket sinds 2011.

Het merk zal ook samenwerken met de Community Sports Foundation en grote outreach initiatieven ondernemen in de wijdere regio Norfolk.

Dit is een samenwerking waar we al heel lang aan werken en we zijn verheugd om deze nieuwe overeenkomst met Joma te beginnen, zegt Sam Jeffery, hoofd commerciële operaties van Norwich.

Toen we de beslissing namen om de markt te onderzoeken, ontmoetten we elke leverancier met vier belangrijke doelstellingen die we wilden bereiken: volledige creatieve controle over het ontwerp, een uitstekende commerciële overeenkomst in lijn met ons zelf gefinancierde model, een merk met een stevige staat van dienst binnen voetbal en een partner die de bredere Norfolk-gemeenschap wilde ondersteunen.

We hebben elk merk ontmoet en Joma was verreweg de uitblinker – we zijn verheugd om met hen samen te werken.

De Spaanse sportkledingfabrikant Joma wordt geprezen als een van de toonaangevende sportkledingmerken van het land en distribueert zijn producten in meer dan 120 landen. Het merk onderhoudt ook deals met professionele voetbalclubs over de hele wereld, zoals Atalanta, Villarreal, Anderlecht, Hoffenheim en nationale teams zoals Oekraïne.

Algemeen directeur van Joma Sport, Alberto Lopez, voegde toe: De samenwerking met een team als Norwich City is erg inspirerend voor ons.

We hebben in korte tijd al een sterke werkrelatie opgebouwd en ik ben ervan overtuigd dat we samen nog sterker zullen staan.

Joma zet zich sterk in voor kwaliteit en design en nu zullen we ons volledig richten op het leveren van de hoogste servicestandaarden aan Norwich City Football Club.

Joma voegt zich bij Lotus Cars op gepromoveerde Norwich-tenues voorafgaand aan de campagne van 2021/22, die BK8 Sports verving als de hoofdsponsor van de Canarische Eilanden nadat de Aziatische operator gedwongen was zich terug te trekken uit de deal, geconfronteerd met kritiek van supporters van de club vanwege het ongepaste marketingmateriaal.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.