Novibet gaat live met Griekse content op Soccerbet

Home » Novibet gaat live met Griekse content op Soccerbet

Novibet krijgt nu toegang tot de Griekse versie van het Soccerbet product van Highlight Games, dat live gaat op de online en mobiele platforms van de operator.

De Griekse editie bevat een reeks beroemde clubs uit de Griekse Super League, waaronder AEK Athene, Aris Thessaloniki, Asteras T, Atromitos, Giannina, Olympiakos, Levadiakos, Panathinaikos, Panionios, PAOK Salonika, Platanias en Xanti.

We zijn enorm onder de indruk van de prestaties van de producten van Highlight sinds hun lancering op onze online en mobiele kanalen eerder dit jaar, en het is geweldig om een ​​nieuw Soccerbet-kanaal aan het aanbod van Novibet toe te voegen, aldus Dimitris Argyriou, Business Development Manager bij Novibet.

De Griekse Super League is een nationale obsessie en de toevoeging van deze nieuwe game met echte archiefbeelden van eerdere wedstrijden zal ongetwijfeld erg populair blijken te zijn bij spelers.

Highlight Games heeft bevestigd dat het ook zijn NBA Last 60-basketbalspel aan de Griekse exploitant zal leveren.

De aankondiging volgt op de lancering van Soccerbet in de Griekse single match en Engelse en Italiaanse varianten met Novibet eerder dit jaar. Steven Holmes, Co-CEO van Highlight Games, voegde toe: Het is fantastisch om vijf kanalen met games van Highlight nu live te hebben bij Novibet en de toevoeging van de competitievariant van Greek Soccerbet is een bewijs van het succes van het single match product in Griekenland sinds de lancering in februari van dit jaar.

Video virtuele sporten boeien spelers als geen ander product op de markt en we kijken ernaar uit om het gameportfolio van Highlight in de toekomst verder uit te breiden met Novibet.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.