De Oekraïense Premier League (UPL) heeft online sportsbook exploitant VBET aangesteld als de nieuwe titelsponsor van de competitie voor de komende drie jaar.

Volgens de voorwaarden van de deal – die zich zal richten op de ontwikkeling van de visie en de sport in het land ‘in het algemeen – zal de UPL de VBET League worden genoemd, waarbij de competitie een nieuw logo aanneemt dat past bij haar nieuwe identiteit.

We zijn verheugd om een ​​nieuwe titelpartner van de Oekraïense Premier League te presenteren – het internationale bedrijf VBET”, aldus UPL Executive Director, Yevhen Dyky.

Dit is een nieuwe speler op de Oekraïense markt in zijn segment, die serieus bezig is met het ondersteunen van Oekraïens voetbal en het ontwikkelen van sport in het algemeen.

We zijn klaar voor een vruchtbare samenwerking, die zal helpen om het Oekraïense voetbal verder te promoten en het nog interessanter te maken voor fans.

Daarnaast zal VBET fungeren als hoofdsponsor van de Super Cup competitie, die op 24 juli zal plaatsvinden in Kiev op het Olympisch Nationaal Sportcomplex.

We zijn verheugd om samen te werken met een van de sterkste competities in Oost-Europa, die elk jaar vooruitgaat en nog sterker wordt, zegt Anton Svitlychny, hoofd van de afdeling Partnership Development van VBET Oekraïne.

Dit jaar spelen 16 professionele clubs in de Oekraïense Premier League, wat de ontwikkeling van het Oekraïense voetbal laat zien en we zijn blij om deel uit te maken van dit proces.

We hopen dat met de start van het seizoen 2021/22 de fans terugkeren naar de stadions en dat VBET in heel Oekraïne aangename verrassingen voor hen voorbereidt.

We hebben vertrouwen in een productieve samenwerking met de Oekraïense Premier League en zijn klaar om onze internationale ervaring bij te dragen aan de actieve ontwikkeling van de cultuur van Oekraïense fans.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.