Oekraïense toezichthouder keurt beleid voor exploitanten zonder vergunning goed

Home » Oekraïense toezichthouder keurt beleid voor exploitanten zonder vergunning goed

De Oekraïense kansspeltoezichthouder, de Commission for the Regulation of Gambling and Lotteries (KRAIL), heeft haar richtlijnen gepubliceerd voor het omgaan met exploitanten zonder vergunning in het land.

Regelgever in Oekraïne publiceert kader voor exploitanten zonder vergunning nadat KRAIL-functionarissen de identiteit hebben onthuld van degenen die gokactiviteiten in het land uitvoeren zonder de juiste vergunning, geeft de toezichthouder de exploitant drie werkdagen om zijn activiteiten te staken door rechtstreeks een e-mail naar de website-eigenaar te sturen.

Bij niet-naleving zal KRAIL rechtstreeks naar de hostingserver schrijven, die vervolgens de overtredende operator moet bevelen om zijn activiteiten te staken.

De toezichthouder mag ook de gegevens van de exploitant op zijn website plaatsen en deze openbaar maken als entiteit op de zwarte lijst.

Bij elke verdere niet-naleving bij het staken van activiteiten zal KRAIL de kwestie voor de wetshandhavingsinstanties aan de orde stellen.

Een KRAIL-verklaring zei: Het uitvoeren van online gokken moet worden uitgevoerd op basis van de juiste licentie die wordt uitgegeven in overeenstemming met de vereisten van de wet.

Exploitanten moeten zich houden aan de overeengekomen licentievoorwaarden op het gebied van online gokken met behulp van de juiste online organisatiesystemen en uitsluitend via websites die specifiek zijn geregistreerd en met een verplichte verbinding met het online monitoringsysteem van de staat.

KRAIL publiceerde in september voor het eerst de regels voor verantwoord gokken van het land.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.