Okura Holdings haalt 2,55 miljoen dollar op voor de uitbreiding en renovatie van Pachinko

Home » Okura Holdings haalt 2,55 miljoen dollar op voor de uitbreiding en renovatie van Pachinko

Okura gaat 100 miljoen aandelen op de markt brengen, waarvan 75 procent van de netto-opbrengst bestemd is voor de financiering van nieuwe pachinko-machines.

Okura Holdings Japan heeft plannen aangekondigd om HK $ 20 miljoen (US $ 2,55 miljoen) op te halen door middel van een aandelenplaatsing om extra pachinko- en pachislotmachines te kopen en de huidige pachinko-hallen te renoveren.

Het bedrijf verwacht een netto-opbrengst van ongeveer HK $ 17 miljoen (US $ 2,17 miljoen) te ontvangen van de plaatsing, het zegt dat 75 procent van het ingezamelde geld zal gaan naar de aankoop van nieuwe machines en 15 procent naar renovaties.

De resterende 10 procent zal worden toegewezen aan algemene werkkapitaaldoeleinden, de aandelen – plaatsing, die in totaal 100 miljoen aandelen zal opleveren tegen HK$ 0,2 per aandeel, vertegenwoordigt ongeveer 20 procent van het bestaande geplaatste aandelenkapitaal van het bedrijf – 16,67 procent na de uitgifte.

De plaatsing staat open voor niet minder dan zes plaatsen tot 26 april, de pachinko-business heeft een langdurige achteruitgang doorgemaakt, terwijl de stijgende kosten van levensonderhoud in Japan het beschikbare inkomen van klanten hebben doen dalen.

Ondanks deze uitdagingen zei de groep dat de zaken in de tweede helft van het jaar waren verbeterd en dat de nieuwe investering in nieuwe machines en renovaties meer klanten zal aantrekken en de klantervaring zal verbeteren.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.