Oleksandr Usyk benoemd tot eerste ambassadeur voor verantwoord gamen van Parimatch

Home » Oleksandr Usyk benoemd tot eerste ambassadeur voor verantwoord gamen van Parimatch

De ongeslagen Oekraïense bokser Oleksandr Usyk is een samenwerking aangegaan met Parimatch Tech als debuutambassadeur voor verantwoord gamen, voorafgaand aan zijn confrontatie met Anthony Joshua dit weekend. Door de overeenkomst zal de in 2012 de Olympische gouden medaille winnende vechter en voormalig onbetwiste cruiserweight kampioen de toewijding van het bedrijf aan het ontwikkelen van principes voor verantwoord gokken promoten door wereldwijde trends te volgen’ en tools te gebruiken om spelers te helpen bij hun besluitvorming.

Parimatch, ontwikkelaar van sportweddenschappen en gamingtechnologie, heeft zijn toewijding aan verantwoord gamen verder herhaald, terwijl hij ook de plannen beschrijft om educatieve evenementen voor klanten te houden en de gemeenschap bewust te maken van gokken in de gemeenschap.

Wilskracht, intrinsieke motivatie en zelfbeheersing zijn de belangrijkste elementen voor de overwinning, aldus Usyk.

Hetzelfde geldt voor gokken: het is belangrijk om tijdens het gokken mindful / slim te blijven, te begrijpen dat dit gewoon een manier is om plezier te hebben en positieve emoties te krijgen, en je kunt altijd pauzeren als dat nodig is.

Dit is wat ik bedoel met verantwoord gokken daarom sluit ik me aan bij het initiatief van Parimatch, dat spelers bewust zal maken van de principes van eerlijk, verantwoord en transparant gokken.

De deal betekent een verdere verbetering van de sportrelaties van Parimatch, nadat het onlangs zijn toewijding aan zijn voortdurende samenwerking met Juventus van de Serie A heeft herhaald, met gedetailleerde plannen voor ‘spannende campagnes gedurende de rest van het seizoen 2021/22.

Bovendien heeft het bedrijf onlangs banden gelegd met drie Premier League-clubs – Aston Villa, Brighton and Hove Albion en Southampton terwijl het ook zijn deals met Everton en Leicester City verlengde en een nieuwe met Chelsea tekende.

Als marktleiders in het GOS en een verantwoordelijk bedrijf, pleiten we voor de overgang naar verantwoord gokken, zegt Parimatch Tech Co-CEO Maksym Liashko.

Ons team zal het project voor verantwoord gokken bevorderen in ontwikkeling, analyse en communicatie met klanten.

We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met Oleksandr onze initiatieven naar een nieuw niveau zal tillen en Parimatch zal helpen kennis over verantwoord gokken onder spelers over de hele wereld te verspreiden.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.