Ontario Lottery and Gaming Corporation (OLG) verwerkte meer dan CAN$1m (£577.991/€671.964/US$799.660) aan sportweddenschappen tijdens de eerste week van de exploitatie van haar nieuwe online sportsbook.

Sportweddenschappen voor één evenement worden officieel gelanceerd in Canada Proline+ werd op 27 augustus gelanceerd als het enige legale online sportsbook in Ontario, dezelfde dag dat sportweddenschappen op één evenement legaal werden in Canada.

Gedurende de eerste vijf volle dagen dat het spel actief was, waren 74% van alle inzetten op Proline+ weddenschappen op een enkel evenement, terwijl 37% van de weddenschappen in het spel werden gedaan.

OLG merkte ook op dat weddenschappen op honkbal, voetbal en voetbal goed waren voor bijna 82% van alle weddenschappen op de sportsbook.

Ontario-gokkers hadden gewacht op een best-in-class optie om weddenschappen te plaatsen en dat is precies wat OLG heeft geleverd met Proline+, zei Dave Pridmore, Chief Digital and Strategy Officer van OLG.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.