OneFootball wil jongere fans aanspreken via Klefer streaming-partnerschap

Home » OneFootball wil jongere fans aanspreken via Klefer streaming-partnerschap

Klefer heeft een overeenkomst getekend met OneFootball om live wedstrijden en on-demand hoogtepunten van de Copa Intelbras do Brasil te streamen voor de seizoenen 2021 en 2022.

Nu de samenwerking van start gaat, belooft OneFootball haar gebruikers gratis uitzendingen te bieden van alle resterende Copa Intelbras do Brasil-wedstrijden van de huidige campagne van 2021, evenals 38 topwedstrijden van de 2022-beker seizoen.

Nikolaus von Doetinchem, VP OTT & Media Rights OneFootball, merkte op: De Copa Intelbras do Brasil is een spannende competitie waarin alle Braziliaanse topclubs aanwezig zijn.

We zijn verheugd fans over de hele wereld dichter bij de actie te kunnen brengen door onze flexibele en handige benadering van livestreaming.

Door het partnerschap wordt de Copa Intelbras do Brasil uitgezonden via het OneFootball-platform over de hele wereld, met uitzondering van Brazilië, met Portugees commentaar.

Deze samenwerking geeft ons jonge publiek van voetbalfans een nieuwe manier om met het Braziliaanse voetbal om te gaan en biedt de Klefer nieuwe mogelijkheden om het aantal kijkers en de betrokkenheid van Copa Intelbras do Brasil te vergroten, voegde von Doetinchem eraan toe.

Bovendien bevat de nieuwe overeenkomst hoogtepunten van alle games en wordt het internationale uitzendbereik van Copa Intelbras do Brasil uitgebreid.

De komende twee halve finales van het bekerseizoen 2021 zullen enkele van de meest prominente clubs van Brazilië bevatten, waaronder Athletico-PR vs Flamengo-RJ en Atlético-MG vs Fortaleza-CE op het Klefer-platform.

Eduardo Leite, CEO van Klefer, voegde toe: Als commerciële rechthebbenden zijn we erg blij om samen te werken met Onefootball.

Net als Onefootball is de Copa Intelbras do Brasil een referentie in zijn markt en de bundeling van krachten heeft alleen maar positieve gevolgen voor het Braziliaanse voetbal.

Het is weer een grote stap in ons werk om de competitie als een product te waarderen en een geweldige kans voor de miljoenen gepassioneerde fans over de hele wereld om hun favoriete team te volgen, zelfs als ze buiten Brazilië wonen.

In juli van dit jaar breidde OneFootball zijn voetbaldekking uit door een deal te sluiten met Liga MX om live games en hoogtepunten van het Mexicaanse top voetbaltoernooi te streamen, na een overeenkomst te hebben gesloten met de internationale verkooppartner van de competitie, Mediapro.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.