Online Kansspelen en gokken kan in Nederland vanaf vandaag nu volledig legaal.

Home » Online Kansspelen en gokken kan in Nederland vanaf vandaag nu volledig legaal.

Op 1 oktober luidde de start van legaal online gokken in Nederland, dat vanwege de pandemie 12 maanden is uitgesteld.

Maar vandaag markeert de lancering sinds de gokwet formeel werd gelegaliseerd in april van dit jaar, zei Rene Jansen, voorzitter van de Nederlandse toezichthouder Kansspelautoriteit (KSA): Vandaag is een belangrijke stap gezet met de openstelling van de legale markt voor online spellen van toeval vervolgde hij, de afgelopen jaren hebben aangetoond dat het simpelweg verbieden van online gokken niet langer mogelijk was.

Legalisatie en regulering maken het makkelijker om consumenten te beschermen tegen misstanden.

Tien operators kunnen nu beginnen met het aanbieden van online gokken in Nederland, waaronder Bet365, Tombola en GG -Poker naar verwachting zullen er begin volgend jaar meer operators bijkomen.

Vanwege de strikte aard van de licentieregelingen in het land hebben grote operators zoals Entain, LeoVegas en Betsson hun aanvraagproces vertraagd om ervoor te zorgen dat ze aan alle relevante vereisten voldoen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.