De definitieve regels van de Alcohol- en Kansspelcommissie omvatten onder meer wijzigingen in de reclame- en integriteitsnormen.

De Alcohol and Gaming Commission of Ontario Canada (AGCO) heeft haar definitieve regelgevingsnormen vrijgegeven voor internetgebaseerde sport- en evenementweddenschappen in Ontario.

Ze omvatten wijzigingen in advertentienormen en integriteitsregels.

De regels zijn geïntegreerd in AGCO’s bestaande Registrar’s Standards for Internet Gaming en zullen van kracht worden bij de lancering van de open igaming-markt.

De normen zijn van toepassing op alle sport-, esports-, nieuwigheids-, gok uitwisselings en fantasiesport-producten.

Sportweddenschappen op één evenement werden op 27 augustus officieel gelanceerd in Canada, maar worden alleen beheerd door provinciale loterijen.

Tom Mungham, chief executive officer van AGCO zei: De normen voor sport- en evenementweddenschappen die de AGCO heeft vrijgegeven, vormen een cruciaal onderdeel van het regelgevingskader van Ontario.

Ze eisen van gokoperators dat ze sterke controle houden over de integriteit van hun aanbod en vertrouwen geven aan Ontarians wanneer ze hun weddenschappen plaatsen.

Khalid Ali, CEO van de International Betting Integrity Association (IBIA) voegde toe: De vereniging verwelkomt de evenwichtige en evenredige benadering van de integriteit van weddenschappen zoals uiteengezet door de AGCO in zijn normen.

Vooral de erkenning van de voordelen van operators die deel uitmaken van een integriteitscontrolesysteem.

IBIA en haar leden kijken ernaar uit om samen te werken met de AGCO en bredere Canadese belanghebbenden om sportevenementen en gereguleerde gok markten te beschermen tegen mogelijke corruptie.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.