Oostenrijkse politie neemt 55 machines in beslag bij illegale invallen

Home » Oostenrijkse politie neemt 55 machines in beslag bij illegale invallen

De fraudebestrijdingspolitie in Oostenrijk heeft met succes gecoördineerde illegale gok invallen uitgevoerd, verspreid over de regio’s Linz, Linz-Land, Wels en Vöcklabruck.

Oostenrijkse politie voert illegale gok invallen uit bij de invallen, die over een periode van drie dagen plaatsvonden en samen met de rijkspolitie werden uitgevoerd, werden 55 spelapparaten in beslag genomen.

Eén locatie had een recordaantal van 12 machines in één keer in beslag genomen, en sommige locaties die eerder waren gecontroleerd, vertoonden nieuwe apparaten die moesten worden weggenomen.

De Oostenrijkse minister van Financiën Gernot Blümel zei: Uber-Oostenrijk is een van de hotspots voor illegaal gokken in ons land.

Alleen al sinds augustus zijn door gerichte acties van de financiële politie meer dan 200 machines met succes uit de circulatie gehaald, waardoor de criminele scene een enorme klap heeft gekregen.

Uber-Oostenrijk was de locatie van een aantal andere soortgelijke illegale gok invallen, Linz was het doelwit van een inval in augustus 2020 waarbij 38 machines werden ingenomen.

In februari werden nog twee illegale gok locaties binnen gevallen en in juni werden er nog eens 17 onderzocht.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.